Přichází "Skrillex Quest", počítačová hra pro Skrillexovy spojence

03.12.2012 12:06 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Skrillex
© facebook.com/skrillex
Máte pocit, že je Skrillex letos všude? A užijete si ho ještě víc. Kromě toho, že se stal (ne)oficiálním hrdinou boje jménem "Rock For People 2012", bude ještě bodyguardem v počítačové hře "Skrillex Quest".

Dubstepovým hitmakerem se inspiroval známý tvůrce kyberprostorových dobrodružství Jason Oda. Ten si při volbě příštích herních model vzal v minulosti na paškál kapely jako The Chemical Brothers, Fall Out Boy nebo Atreyu, o "Skrillex Quest" ale mluví jako špičce pyramidy: "Před několika měsíci jsem byl pověřen udělat hru pro Skrillexe. Znamenalo to tunu práce a byl to takový frustrující hovadský fest, ale jsem šťastný, že můžu říct, že je konečně, konečně venku! Jsem na to neskutečně pyšný a doufám, že hru vyzkoušíte. Upřímně, je to podle mě nejlepší hra, kterou jsem kdy udělal."

"Skrillex Quest" vychází z osmdesátkové videohry od Nintenda "The Legend Of Zelda" a zasazovat smrtící rány můžete v rytmu hymen "Scary Monsters And Nice Sprites" a "Summit". Právě kousavost DJjových tracků sedla hře dle Ody jako ulitá - připodobňuje je k rozbité videohře.

Kult dubstepového krále Skrillexe je tedy, zdá se, neotřesitelný. Sonny Moore se k jeho rozvoji ovšem staví velmi přičinlivě. Kromě toho, že pracuje na svém regulérním debutu, se spolupodílí na soundtracku k filmu "Spring Breakers", jehož premiéra je naplánovaná na 5. března 2013.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY