Světové hvězdy DJingu podporují boj proti AIDS speciální kompilací

29.11.2012 14:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dance (RED), Save Lives presented by Tiësto
© facebook interpreta
Již v sobotu 1. prosince nastane další Mezinárodní den boje proti AIDS. Tentokrát se do aktivního boje zapojují i nejslavnější DJové z celého světa, kteří připravili speciální kompilaci.

Ta je k mání na iTunes již od 27. listopadu a celá vznikla pod záštitou holandského DJe Tiësta. Veškerý zisk z kompilace s názvem "Dance (RED), Save Lives", který činí 5,59 Eur z každého staženého alba, jde na konto organizace RED, která již řadu let bojuje právě proti nemoci AIDS. Mezi dvaadvaceti skladbami najdeme zčásti známé a zčásti exkluzivní tracky například od Calvina Harrise, Aviciiho, Martina Solveiga, Sander van Doorna, Dipla nebo Hardwella.

Exkluzivní písní přispěl i sám Tiësto, který si k sobě do studia pozval jednoho z nejaktivnějších bojovníků proti nemoci AIDS - Bona. Oba pánové ve studiu ukuchtili novou verzi velkého hitu U2 "Pride (In The Name Of Love)", pro kterou Bono nově nazpíval vokály. Jak jejich společný song zní, si můžete poslechnout pod článkem.

Aby těch aktivit v boji proti AIDS nebylo málo, bude této dobročinné věci věnován 1. prosince i největší australský festival taneční hudby Stereosonic. Ten bude navíc přenášen přes internet živě do celého světa. Podrobnosti o kompilaci i samotném festivalu najdete ve videu, které najdete pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY