Přijďte ZDARMA oslavit narozeniny MTV za účasti hvězd z EMAs!

19.11.2012 16:53 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Narozeniny MTV flyer
© facebook interpreta
Trojka je magické číslo, a tak jsme se rozhodli, že naše třetí narozeniny oslavíme pořádnou show, která bude navíc zdarma přístupná veřejnosti! Oslavy vypuknou už ve středu 28. listopadu od 18 hodin v pražském kultovním klubu Roxy a budou u toho i největší oblíbenci diváků MTV, kteří v rámci večera vystoupí naživo. Celým slavnostním večerem bude provázet Hanka Zajíčková a Ben Cristovao.

Vystoupí skoro všichni nominovaní na letošní MTV EMAs Best Czech/Slovak Act, včetně vítěze Majka Spirita. Těšit se můžete taky na Celeste Buckingham, Sunshine a Bena Cristovao. To však není všechno! Večer zpestří taky vystoupení několikanásobného mistra ČR i úspěšného světového závodníka na BMX Dominika Nekolného, který se věnuje v posledních letech hlavně BMX shows. Představí se taky známí tanečníci a performeři Fugi & Kenny, skylab show pak uvedou Hiffi & Jacob.

Kapacita klubu je omezená, program našlapaný a vstup zdarma. Proto přijďte co nejdříve, ať se dostanete dovnitř! K akci na facebooku se můžete připojit zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY