Flying Lotus ze zdravotních důvodů v Praze nevystoupí

07.11.2012 17:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Flying Lotus
© Flying Lotus
Nepříjemnou zprávu fanouškům Flying Lotuse jsou nuceni přinést pořadatelé Radio Wave Stimul festivalu. Flying Lotus bohužel zrušil své vystoupení 14. listopadu v MeetFactory. Důvodem jsou podle managementu umělce zdravotní potíže. Zrušil drtivou část svého evropského turné. Všechny další koncerty Radio Wave Stimul festivalu probíhají podle plánu, včetně dnešního (středa 7.11.) vystoupení DJ Shadowa v Divadle Archa.

"Flying Lotus bohužel musel zrušit část svého turné ze zdravotních důvodů. Celou dobu jsme vyjednávali, aby to nepostihlo zrovna Prahu, bohužel se to nepodařilo, zdraví umělce je přednější," uvádí za pořadatele Jan Vávra. Koncert se bohužel v takto krátkém termínu nedá nahradit jiným hudebníkem, a proto se musí celý zrušit. Zakoupené (nepoškozené) vstupenky mohou fanoušci vracet samozřejmě v plné výši v místě prodeje, a to do konce listopadu 2012.

V případě zakoupených permanentek se vrací poměrná část zpět na bankovní účet, ze kterého byla permanentka zaplacena. Platba bude uhrazena do týdne. Majitelé SMS vstupenek se dozvědí detaily vrácení vstupného přímo ve svém mobilu.

Zároveň pořadatelé nabízí náplast těm, kteří mají zakoupeny vstupenky na Flying Lotuse, a to v podobě možnosti vyměnit vstupenky za jiný koncert Radio Wave Stimul festivalu - dnešní (7.11.) vystoupení DJe Shadowa v Divadle Archa. Dalším koncertem, který výměnou za vstupenku na Flying Lotuse mohou navštívit, je premiérové vystoupení newyorské skupiny Beach House, které se uskuteční v pondělí 12. listopadu v MeetFactory. Za vstup na tyto koncerty mohou návštěvníci vstupenku vyměnit přímo na místě v den konání.

"Náhradní termín koncertu s Flying Lotusem stále vyjednáváme. Doufejme, že se podaří dohodnout v první půlce roku 2013," dávají naději pořadatelé.

V případě nejasností ohledně vrácení vstupného nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@stimul-festival.cz. V případě sms vstupenek a permanentek je kontaktním e-mailem oldrich.brzobohaty@smsticket.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY