Stáhněte si oslavnou kolekci čtyř EP ke 27. narozeninám labelu !K7

22.10.2012 10:05 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Různí - 27!K7 (packshot)
© k7-27.com
V roce 1985 se kdesi v Berlíně zrodila myšlenka vydávat digitální videoklipy. Odtud byl už jen krůček k založení regulérního vydavatelství, které papírově vzniklo o jedenáct let později, dostalo název Studio !K7 a za dobu své existence přivedlo na svět díla takových jmen jako Matthew Herbert, Apparat, Koop, Ursula Rucker, Kruder & Dorfmeister nebo Boozoo Bajou.

Oslavu sedmadvaceti let prvotní myšlenky label zpestřil říjnovou dárkovou kolekcí čtyř EP. Během měsíce každé úterý na speciálním webu nabídl zdarma k poslechu a stažení po dvojici slavnostních skladeb od umělců ze své stáje. Dne 16. října celá tato akce skončila, což je ten ideální čas si vše shrnout pěkně pohromadě.

Poslouchat a stahovat kousky od Hercules And Love Affair, When Saints Go Machine, Apparata a dalších můžete níže, pokud vaše srdce pro !K7 hoří jasným plamenem, můžete si všechna ípíčka koupit na vinylech v boxu, ve kterém najdete ještě DJské podložky, plakát a flashku s kompletní řadou 41 kompilací "DJ Kicks", která labelu udělala nemalé jméno ve světě elektronické hudby.

Pro úplnost přihazujeme ještě tracklist kolekce "27!K7": EP1: When Saints Go Machine - Hos Mig Igen feat. Coco O., Motor City Drum Ensemble - Space Cadets, EP2: Brandt Brauer Frick - Schamane, Wolf + Lamb vs. Soul Clap - Can't Sleep feat. Eli Gold, EP3: Hercules And Love Affair - Release Me (Remix by Andrew Butler and Mark Pistel), New Look - Janet (He Doesn't Know I'm Alive), EP4: Apparat - Nong Kai, Will Saul presents Close - O S C A R.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY