Amanda Palmer se svou Grand Theft Orchestra vystoupí na konci října v Akropoli

22.10.2012 11:04 - Adam Hencze | foto: facebook interpreta

Amanda Palmer vystoupí na konci října v Akropoli
© Shervin Lainez
Bohém, exhibicionista, bisexuál, pozér a tak trochu pokrytec. To vše a ještě mnohem víc v sobě skrývá holka z The Dresden Dolls, která se rozhodla, že ji samotnou už to nebaví a přicpala k sobě rovnou celou bandu, kterou představuje Grand Theft Orchestra. S tou se jí letos na Kickstarteru podařilo od milujících fanoušků vyškemrat něco málo přes neskutečný milion dolarů. A právě to jsou peníze, díky kterým vznikla nová deska "Theatre Is Evil", kterou přijede 29. října představit do Akropole.

Čeští fanoušci měli tu čest potkat v našich končinách Amandu už na začátku května před dvěma lety, kdy hrála (mimo jiné také v Akropoli) svůj poslední koncert v rámci tour s hostem, kterým byl Jason Webley. Amanda Palmer není pouze talentovanou umělkyní, ale také nevyléčitelným exhibicionistou, takže na jejím koncertě můžeme čekat mnohé, jen ne normální průběh. Posluchač by se měl připravit na popovější aranže skladeb z její nové desky, stejně jako na několik jistých hitů z jejího staršího "Who Killed Amanda Palmer". Jestli bude vystupovat s předělávkami Radiohead a jiných slavných umělců, zůstává otázkou.

Show startuje v půl osmé večer, lístky jsou k dostání v předprodeji za 720 Kč v kavárně Paláce Akropolis a také v síti Ticketpro. Prodej v den koncertu se prodraží na osm stovek, doporučujeme tedy s koupí neotálet.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY