Ne-Yo vydá svou pátou desku začátkem listopadu

16.10.2012 11:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ne-Yo - R.E.D.
© facebook interpreta
Američan Ne-Yo aktuálně řádí v éteru se svým hitem "Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)", který bude k nalezení i na jeho novém albu. To se v obchodech objeví již začátkem listopadu.

Zpěvák ho pojmenoval "R.E.D.", což je zkratka zpěvákova životního motta Realizing Every Dream, a v evropských prodejnách bude ke koupi od 5. listopadu. Základní verze nástupce dva roky staré desky "Libra Scale" přinese třináct položek a taktéž dva hosty. V písni "She Is" to bude americký country zpěvák Tim McGraw, v songu "Don't Make 'Em Like You" Ne-Yovi zahostoval Wiz Khalifa. Tato píseň byla navíc vybrána za další singl.

Pokud patříte mezi milovníky speciálních a limitovaných edicí, taktéž nepřijdete zkrátka. Deluxe verze alba nabídne čtyři skladby navíc, mimo jiné spojení s Diddym a Fabolousem v písni "Should Be You" a samozřejmě i nedávný hit "Let’s Go", kterou s Ne-Yem vytvořil Calvin Harris.

Kompletní tracklist bude vypadat takto: Cracks In Mr. Perfect, Lazy Love, Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself), Miss Right, Jealous, Don't Make 'Em Like You (featuring Wiz Khalifa), Be the One, Stress Reliever, She Is (featuring Tim McGraw), Carry On (Her Letter to Him), Unconditional, Forever Now, Shut Me Down + deluxe edition bonus tracks: Should Be You" (featuring Fabolous and Diddy), My Other Gun, Alone With You (Maddie's Song), Let's Go (featuring Calvin Harris).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY