Poslechněte si sólovku "Former Lives" Bena Gibbarda z Death Cab For Cutie

13.10.2012 11:13 - Adam Hencze | foto: facebook interpreta

Ben Gibbard - Former Lives
© facebook interpreta
Jak je tomu dnes už téměř nepsaným pravidlem i Benjamin Gibbard umístil svoji sólovou desku "Former Lives" na internet, a nabídl tak svým fanouškům její kompletní přehrávání. Pro Benův sólový debut můžete do obchodů už 15. října.

První ochutnávka v podobě písně "Something's Rattling (Cowpoke)" vyšla 1. října a mezi fanoušky odstartovala vlnu nadšení, ale i nevole. Směr jeho nové tvorby je skutečně odlišný, ale na první i další poslech působí deska kompaktně a v porovnání s předchozími alby kapely mnohem veseleji a vzdušněji. Benjamin udělal ve svém životě tlustou čáru a po rozvodu s herečkou a zpěvačkou Zooey Deschanel začal nanovo, možná proto zní jeho nejnovější materiál pozitivně, sledujíc optimistické zítřky.

"Ty písně se roztahují na dlouhých osmi letech, třech vztazích, žití na dvou odlišných místech, pití a abstinenci. Jsou spíše side story než novou kapitolou,", říká o albu. Zároveň ale posluchače ujišťuje, že v žádném případě neplánuje konec Death Cab For Cutie. Naopak, prohlašuje, že zdraví kapely nebylo "nikdy lepší".

Tracklist desky je následující: Shepherd's Bush Lullaby, Dream Song, Teardrop Windows, Bigger Than Love, Lily, Something's Rattling (Cowpoke). Duncan, Where Have You Gone?, Oh, Woe, A Hard One To Know, Lady Adelaide, Broken Yolk In Western Sky, I'm Building A Fire.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY