shop.musicserver.cz
Nové desky pro 13. týden

Nové desky pro 13. týden

Vydáno: 29.03.2015 09:50 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Paul Dugdale

Příští týden se tak můžete těšit na bardy Ringo Starra a Steva Hacketta, Belgičanku Selah Sue, Britku Rae Morris, klasickou hudbu zastoupí Dagmar Pecková a Hilary Hahn, hip hop Wale, či Ludacris a vrací se i soubor I'm From Barcelona. Rockové fanoušky potěší očekávaná deska Nightwish nebo Death Cab For Cutie a napjatí jsou i příznivci The Prodigy.

Pokud se v pondělí 30. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Ringo Starr - Postcards From Paradise (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock and roll

Ringo Starr - Postcards From Paradise
Někdejšího člena slavných The Beatles Ringo Starr opravdu není třeba dvakrát představovat. Tři roky po albu "Ringo 2012" se tento čtyřiasedmdesátiletý hudebník, opět hlásí s novým albem "Postcards From Paradise", které je jeho osmnáctou sólovou deskou. Bude obsahovat jedenáct nových písní, pod nimiž je podepsaný sám Ringo plus členové jeho současného All Starr Bandu, který se pochopitelně na nahrávání podílel. Jeho aktuální sestavu tvoří Steve Lukather, Todd Rundgren, Gregg Rolie, Richard Page, Warren Ham a Gregg Bissonette. Natáčelo se ve Starrově domácím studiu v Los Angeles a produkce se ujal on sám. Jako vždy byl Starr během natáčení obklopen kupou svých přátel, kteří se tak na desce objeví jako hosté. Do studia zavítali například Joe Walsh, Benmont Tench, Dave Stewart, Ann Marie Simpson, Richard Marx, Amy Keys, Peter Frampton, Nathan East, nebo Glen Ballard. Jak to vše dopadlo, zjistíte poslechem ukázek v internetovém obchodě Amazon.co.uk.


Nightwish - Endless Forms Most Beautiful (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: symfonický heavy metal

Nightwish - Edless Forms Most Beautiful
Jedna z nejočekávanějších desek rockové a metalové scény je tady! Finská kapela Nightwish po čtyřech letech představí nový materiál, kterému vévodí nová zpěvačka Floor Jansen. Kromě ní se ke kapele již natrvalo přidal multiinstrumentalista Troy Donockley, se kterým Nightwish spolupracovali již na deskách "Dark Passion Play" a "Imaginaerum". Personální změna navíc proběhla i na postu bubeníka: Jukka Nevalainen, který doposud obstarával všechny party, musel z kapely na čas odejít kvůli nespavosti. Jeho práci nyní dostal na starost Kai Hahto, známý z Wintersun nebo Swallow The Sun. Jak to v Nightwish sluší nové zpěvačce, jste mohli již sami ohodnotit prostřednictvím pilotního singlu "Élan". Vznikl k němu i videoklip, který najdete na YouTube.com. K názvu alba se sluší dodat, že to byl známý vědec Charles Darwin, jehož myšlenky a práce inspirovaly skladatele formace Tuomase Holopainena k vytvoření konceptu alba a k samotnému názvu "Endless Forms Most Beautiful".


Ludacris - Ludaversal (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Ludacris - Ludaversal
Na první pohled by se mohlo zdát, že se Ludacris odmlčel na pět let, což je v hip hopu pořádně dlouhá doba. Jde ale pouze o řadová alba. Dosud poslední LP "Battle Of The Sexes" vyšlo na začátku března 2010, nicméně od té doby americký rapper vydal hned několik nealbových singlů, včetně velmi úspěšného "Rest Of My Life" s Usherem a Davidem Guettou, k tomu přidal hned dva mixtapy a své první EP "Burning Bridges". Nicméně na další řadovku už byl nejvyšší čas, a tak je tu album "Ludaversal". Na něm si opět zopakoval spolupráci s Usherem a Guettou, který je jedním z hlavních producentů alba. Na čtrnácti písničkách základní verze ho pak doplnila ještě armáda dalších producentů jako Mike Will Made It, Jim Jonsin, Rico Love, Giorgio Tuinfort, nebo Da Internz. Za čtyři roky, kdy deska vznikala, ho ve studiu navštívilo i několik hostů Najdete mezi nimi vedle Ushera interprety jako Monica, Miguel, či Big K.R.I.T., ovšem pro ty nejzajímavější musíte vyhledat deluxe edici se čtyřmi písničkami navíc. Do nich totiž Ludacris naskládal duety s Rickem Rossem, Johnem Legendem, Cee-Lo Greenem a coutry hvězdou Jasonem Aldeanem. Ukázkami z "Ludaversal" se hemží Ludacrisovo VEVO.


The Prodigy - The Day Is My Enemy (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: elektronický rock

The Prodigy - The Day Is My Enemy
The Prodigy si s novou deskou dali skutečně na čas: Dlouhých šest let museli fanoušci čekat na nové dílo, na kterém kapela pracovala od roku 2011. Už tehdy předváděli naživo některé nové písně, které lídr Liam Howlett popsal jako "temnější" ve srovnání s předchozími alby. V té době přišli muzikanti také s názvem desky, kterým měl být "How To Steal A Jetfighter". Ten se ale dva roky na to změnil na "The Day Is My Enemy". Dosavadní recenze jsou vesměs pozitivní, i když The Prodigy nesednou jen tak někomu. Třeba dvě desky, jež předcházely vydání této novinky, se s přílišnou chválou nesetkaly. Nejlépe ale bude, když si obrázek uděláte sami. Proto navštivte VEVO kapely a poslechněte si několik ukázek.


Dagmar Pecková - Hříšnice (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera / vážná hudba

Dagmar Pecková - Hříšnice
Nové album české mezzosopranistky Dagmary Peckové dostalo provokativní název "Hříšnice", za nímž se skrývá jistá dramaturgická myšlenka. Pro album totiž vybrala árie z oper, které ztvárňují ženské postavy chytré a mocné, často obdařené nadpřirozenými schopnostmi, odhodlané použít nejsilnějších prostředků, aby získaly, po čem touží, nebo aby se pomstily, ženy zrazené lstí či zraněné vlastní láskou. "Když se podíváte na postavy v mezzosopránovém oboru, tak téměř každá se dá označit za hříšnici. Snad je to temnější barvou hlasu...", vysvětluje sama Dagmar Pecková. Své podání propůjčila postavám jako jsou Dalila, Herodias, Salome, Medéa, Jokasta, Klyteimnestra, Kundry nebo Maria Magdalena. K tomu ji doprovázela Slovenská filharmonie pod taktovkou Aleksandara Markoviće. Ukázky z desky najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Hollywood Undead - Day Of The Dead (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap rock

Hollywood Undead - Day Of The Dead
Se čtvrtou studiovkou se hlásí tento týden o slovo americká raprocková formace Hollywood Undead. Nástupce díla "Notes from the Underground" z roku 2013 je fanouškům moderního žánru známý díky vydatné singlové masáži, neboť od října loňského roku bylo do éteru vpuštěno již sedm kousků. Deska čítá ještě dalších pět, a pokud byste rádi zainvestovali do dostupné luxusní verze, čekají na vás další tři písně. Kapela také připravila videoklip k titulní písní a současně prvnímu singlu. Prohlédnout si ho můžete na YouTube.com.


Rae Morris - Unguarded (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / indie pop

Rae Morris - Unguarded
O britské popové písničkářce Rae Morris bylo slyšet už od roku 2012, kdy vydala první singl a následně i debutové EP. Těmi nás pak tak trošku zasypala, jen minulý rok se blýskla hned třemi. K tomu ještě koncertovala coby předskokan Tomu Odellovi, Noah And The Whale, nebo Georgi Ezrovi. Svoji dlouhohrající prvotinu nahlásila na letošní rok, což byl podnět k tomu, aby jí britské BBC okamžitě zařadilo do svého Sound Of 2015. Debut "Unguarded" vyšel v Británii hned v lednu a nakoukl do Top 10 britského žebříčku. Dvanáctku skladeb napsala sama Rae Morris a k produkci si přizvala Jima Elliota, držitele Grammy Ariela Rechtshaida a Fryars, tedy lidi, kteří spolupracovali s Kylie Minogue, Madonnou, Ellie Goulding a řadou dalších. Nyní "Unguarded" vychází i mimo Spojené království a jak zní, můžete poslouchat na soundcloud.com profilu zpěvačky.


Death Cab For Cutie - Kintsugi (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / pop

Death Cab For Cutie - Kintsugi
Americká indie rocková formace Death Cab For Cutie si s novou deskou dala docela na čas. Nástupce čtyři roky staré "Codes And Keys" je ale pro kapelu o to zásadnější: Během příprav alba, které následně dostalo do kolébky název "Kintsugi" se hlavní kytarista a zakládající člen Chris Walla rozhodl, že Death Cab For Cutie opustí. Na připravách alba se ale podílel, dokud nebylo hotové. Produkci nového materiálu, ze kterého vzniklo celkem jedenáct písní, dostal na starost Rich Costey. Vůbec poprvé v historii formace se tak o zrod desky staral muž zvenčí, protože do té doby tyto práce vždy obstarával právě Walla. Z rádií už můžete znát singly "Black Sun", "No Room In Frame", "The Ghosts Of Beverly Drive" nebo "Little Wanderer", který byl představen teprve nedávno. K první z uvedených písní vzniklo i video, na které se podívejte na oficiálních stránkách formace.


I'm From Barcelona - Growing Up Is For Trees (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / indie pop / folk pop

I'm From Barcelona - Growing Up Is For Trees
Jsou to už čtyři roky, co jsme vám představovali čtvrté album švédských I'm From Barcelona. V mezidobí bylo o této osmadvaceti členné formaci slyšet pouze sporadicky. Teprve loni se objevily zprávy o přípravě nové desky, která vychází nyní. Svoji pátou desku nazvali "Growing Up Is For Trees" a nahrávali ji v poněkud redukovaném počtu. Deset písniček má na svědomí už "pouze" třiadvacet členů, kteří ale příliš nemění zavedený styl pohybující se na rozmezí folku, popu a jejich indie podob. Komu chybělo jejich míchání vokálů s nejrůznějšími nástroji jako jsou klarinet, trumpeta, tuba, různé druhy kytar a saxofonů, syntetyzátory a bicích, nechť navštíví jejich YouTube.com. Najde tam klip k prvnímu singlu "Violins".


Scott Weiland - Blaster (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / garage rock

Scott Weiland - Blaster
Pro milovníky rockové hudby tu máme tento týden zbrusu nový počin od bývalého zpěváka Stone Temple Pilots Scotta Weilanda. Ten přichází na scénu s formací Wildabouts, se kterou vydává po sedmi letech nový materiál. Nahrávka "Blaster" čítá na dvanáct kousků, jejichž produkci obstaral Rick Parker, známý ze spolupráce s Black Rebel Motorcycle Club. Nahrávání probíhalo ve Weilandových studiích Lavish Studios a ve studiích Sandbox v Los Angeles. Sám autor drtivé většiny skladeb popisuje nový materiál jako mohutný, s drsným garage rockovým feelingem a silně orientovaný na kytary. Velkou inspirací byla při přípravách zpěvákova manželka Jamie - zejména v písní "Way She Moves" je jasné, o koho jde. Ukázky najdete na stránkách pledgemusic.com.


Hillary Hahn - Mozart 5, Vieuxtemps 4 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Hillary Hahn - Mozart 5, Vieuxtemps 4
Americká houslistka Hilary Hahn svým posledním albem "In 27 Pieces: the Hilary Hahn Encores" zaznamenala nemalý úspěch, když za něj získala v letošním roce cenu Grammy. Její nová deska "Mozart 5, Vieuxtemps 4" bude od předchůdce zcela odlišná. V první řadě se opět vrací k orchestrálnímu podání a navazuje tak na pět starou nahrávku "Higdon & Tchaikovsky Violin Concertos", kde jí doprovázela Královská liverpoolská filharmonie. Letošní novinka je logickým vyústěním dlouholeté koncertní spolupráce s The Deutsche Kammerphilharmonie Bremen pod vedením Paavo Järviho a jak naznačuje název, uslyšíme na ní houslové koncerty Wolfganga Amadea Mozarta a Henri Vieuxtempse. V případě prvního jmenovaného půjde o "Houslový koncert č.5 A dur" a v případě toho druhé o "Houslový koncert č. 4 D moll". Více se o této desce Hilary Hahn rozpovídala v trailer na YouTube.com.


Three Days Grace - Human (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Three Days Grace - Human
Čekání je skoro u konce! Po personálním přetřesu se Three Days Grace odhodlali a jdou na trh s novinkovou desku "Human", na které se poprvé podílel nový frontman Matt Walst. Nahrávce předcházely již dva úspěšné singly "Painkiller" a "I Am Machine", které vyšly ještě v době, kdy muzikanti na desce pracovali. Kromě standardní edice bude k dostání také luxusní dvoudisková verze, jež obsahuje vedle klasického tracklistu také živé verze písní "Painkiller", "Let Me Down", "Every Other Weekend" a odlišnou verzi skladby "Human Race". S nahráváním vypomohl producent Gavin Brown. Bubeník Neil Sanderson k desce ještě dodává: "Vrátili jsme se k našim kořenům a užívali jsme si spolupráce, kdy každý z nás představoval ostatním své nápady. Myslím, že jsme ze sebe dostali to nejlepší." Jestli je to pravda, posuďte sami a poslechněte si kousek "I Am Machine".


Selah Sue - Reason (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul / reggae / r'n'b

Selah Sue - Reason
Belgická zpěvačka Sanne Putseys aka Selah Sue je v poslední době u nás velmi oblíbená i díky několika koncertům. Ten poslední se konal v prosinci a již předznamenával vydání jejího druhého alba "Reason". Kdo má rád její mix soulu, reggae a r'n'b, může se tentokrát těšit na celkem třináct písniček, včetně prvního singlu "Alone". Na desce najdete skladbu s příznačným názvem "Together", kde si zahostoval Childish Gambino. "Reason" bude k mání také v deluxe verzi se čtyřmi bonusovými skladbami. Její kompletní seznam skladeb včetně ukázek je k dispozici v internetovém obchodě Amazon.de.


Tip týdne

We Are Harlot - We Are Harlot (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

We Are Harlot - We Are Harlot
Pokud jste ještě neslyšeli o We Are Harlot, vězte, že se máte nač těšit. Superskupina, která vznikla v roce 2011, byla založena na popud zpěváka Dannyho Worsnopa, dříve známého s Asking Alexandria a kytaristy Jeffa Georgeho, jenž dříve působil v kapele Sebastiana Bacha. Line-up ještě tvoří Brian Weaver ze Silvertide a Bruno Agra, na kterého jste mohli narazit i v Revolution Renaissance. Produkci eponymního debutu kapely dostali na starost pánové Kato Khandwala a Scott Stevens. Celkem vzniklo jedenáct písní a jednu z nich, "The One", ozdobili i videoklipem.


Steve Hackett - Wolflight (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art rock / rock

Steve Hackett - Wolflight
Někdejší člen Genesis Steve Hackett se po dvou albech, v nichž vzpomínal na tvorbu své někdejší skupiny, vrací zpět k vlastní tvorbě. Činí tak prostřednictvím alba "Wolflight", pro nějž přichystal celkem deset skladeb, které vezmou posluchače napříč časem a prostorem v hledání nejrůznějších tváří nekonečného boje za svobodu. Zavede nás tak například do Řecka, Ázerbájdžánu, na Dálný východ, do USA za Martinem Lutherem Kingem nebo i do domácí Anglie. Na desce ho doprovodili dlouholetí spolupracovníci, tedy klávesista Roger King, bubeník Gary O'Toole, saxofonista Rob Townsend, basista Nick Beggs a zpěvačka Amanda Lehmann. K nim se pak v jednotlivých písničkách přidal Malik Mansurov na tar, Sara Kovaks na didgeridoo, basák Yes Chris Squire a bubeník Hugo Dagenhardt. Více vám o albu prozradí sám Steve Hackett prostřednictvím svého webu, kde najdete i několik ukázek.


Wale - The Album About Nothing (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Wale - The Album About Nothing
Americký rapper Wale stále drží jednotný odstup mezi alby a opět po dvou letech vydává následovníka třetí řadovky "The Gifted". Dostal název "The Album About Nothing" a Wale na něm začal pracovat prakticky ihned po vydání předchůdce. Jak už název napovídá, touto nahrávkou se vrací k dvěma mixtapům - "The Mixtape About Nothing" z roku 2008 a o dva roky mladšímu "More About Nothing". Letošní novinku naplnil celkem čtrnácti tracky které produkovala řada producentů, mezi nimiž najdete jména jako Jake One, DJ Khalil, nebo třeba Soudnz. Za mikrofonem ho pak doplnili ještě J. Cole, SZA, Usher a Jeremih v singlu "The Body", jehož videoklip představuje Wale na svém VEVU


Madeon - Adventure (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro house / nu-disco / french house

Madeon - Adventure
Francouzský producent, muzikant, DJ a skladatel Hugo Pierre Leclerq je známý v hudebním světě jako Madeon. A známý je poměrně dost. Remixoval singly The Killers, Pendulum, Martinu Solveigovi, nebo deadmou5 a produkoval alba Lady Gaga, Coldplay, nebo Ellie Goulding. Dopasavad mu ale chyběla jeho vlastní deska. To se ale nyní mění, protože vydává svůj debut "Adventure". S nahráváním započal v roce 2013 a už vloni o něm Porter Robinson prohlásil, že je fucking magificent. Výsledekm je dvanáct skladeb pro standardní verzi, které rozšíří dalších šest v případě deluxe edice. Madeon si většinu produkce i hudby obstaral sám, ale pro pestrost k sobě přizval několik hostů. Do studia k němu zavítali Dan Smith z Bastille, američtí Passion Pit, Mark Foster z Foster The People, britští Aquilo, Kyan, Nicholas Petricca a Vancouver Sleep Clinic. K tomu využil i vokály Charli XCX, nebo kytaru Sama Hillidaye z Two Door Cinematic Club. Jak Madeonův debut zní, zjistíte na jeho webu.


Hoodie Allen - People Keep Talking (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / hip hop

Hoodie Allen - People Keep Talking
Amerického zpěváka a rappera Stevena Adama Markowitze budete znát spíše pod jeho pseudonymem Hoodie Allen. Do loňského roku měl tento šestadvacetiletý nezávislý umělec na svém kontě pouze tři EP, které si vydal sám. Loni v říjnu pak konečně vydal, opět vlastními silami, i své první LP "People Keep Talking" a dokázal ho dostat až na osmé místo amerického albového žebříčku. Jistě mu pomohlo i to, že na jedné z písničce, "All About It" si s ním zazpíval Ed Sheeran a ve dvou ho doprovodil americký zpěvák a skladatel MAX. Nyní se tohoto alba dočkáváme i v Evropě a vzhledem k časovému odstupu už můžete několik písniček vidět a slyšet coby videoklipy na jeho YouTube.com profilu


Death Grips - The Powers That B (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální hip hop / industriální hip hop

Death Grips - The Powers That B
Experimentální a industriální odnože hip hopu patří spíše k undergroundu, avšak občas se některému z interpretů povede z něj vykouknout do hlavního proudu. Mezi takové patří i kalifornští Death Grips, kteří vydávají své čtvrté album. To navazuje na letošní mixtape "Fashion Week" a přinese hned dva disky. První z nich nabídne album "Niggas On The Moon", které vyšlo již v červnu minulého roku jako volný download. Obsahuje celkem osm skladeb, jejichž vokály má na svědomí Björk. Druhé disk dostal název "Jenny Death" a bude o něco bohatší. Deset písní měli tentokrát na svědomí Nick Reinhart z Tera Melos a spolužák jednoho ze členů tria Julian Imsdahl. Jak dopadl výsledek, můžete zjišťovat ze soundcloud.com profilu formace.


Hudson Taylor - Singing For Strangers (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Hudson Taylor - Singing For Strangers
Ačkoli by se mohlo zdát, že za jménem Hudson Taylor se bude ukrývat jeden člověk, není tomu tak. Najdete za ním totiž dva bratry z Irska. Alfie a Harry Hudson-Taylor pochází z muzikantské rodiny a poprvé na sebe a svoje pojetí folky upozornili v roce 2012 EPčkem "Battles", které vystoupalo až na vrchol irské hitparády iTunes. Rok na to následovalo další EP "Osea" a letos konečně i debutové album "Singing For Strangers". A bude řádně našlapný. Se všemi bonusy mezinárodní verze totiž nabídne jednadvacet písniček, mezi kterými najdete i společný song s Gabrielle Aplin. Samotní Hudson Taylor o svém stylu říkají, že je folkový a neobroušený, jako v případě Crosby, Stills And Nash nebo Simona & Garfunkela. Do jaké míry je to pravda, můžete zjišťovat prostřednictvím jejich YouTube.com


Dále vychází:

Balthazar - Thin Walls (Mystic Production)
Barren Earth - On Lonely Towers (Universal)
Barren Earth - On Lonely Towers/Ltd. (Universal)
Billie Holiday - God Bless The Child: Best (Universal)
Circa Waves - Young Chasers (Universal)
Der Weg Einer Freiheit - Stellar (Mystic Production)
Der Weg Einer Freiheit - Stellar (Box) (Mystic Production)
Ennio Morricone - Complete Dollars Trilogy (H'art)
Franz Welser-MöSt - The Sarajevo Concert (DVD) (Sony Music)
Grateful Dead - The Best Of The Grateful Dead (Warner Music)
Heidevolk - Velua (Digipack) (Mystic Production)
José James - Yesterday I Had The Blues (Universal)
Messenger - Captain's Loot (Mystic Production)
Monolith Deathcult - Bloodcvlts (Mystic Production)
Morgoth - Ungod (Universal)
Morgoth - Ungod/Ltd. (Universal)
Rangers - Zlatá Kolekce (Supraphon)
Robben Ford - Into The Sun (Mystic Production)
Různí - Furyo (Merry Christmas Mr. Lawrence) (soundtrack) (Warner Music)
Různí - It Follows (soundtrack) (Warner Music)
Různí - Takeshi Kitano (Cinema Box) (soundtrack) (Warner Music)

Vychází na vinylu:
Barren Earth - On Lonely Towers (Universal)
Bob Marley & The Wailers - Easy Skanking In Boston 78 (Universal)
Circa Waves - Young Chasers (Universal)
Death Grips - The Powers That B (Universal)
Frank Sinatra - Close To You (Universal)
Frank Sinatra - Great Songs From Great... (Universal)
Frank Sinatra - She Shot Me Down (Universal)
Frank Sinatra - Watertown (Universal)
Madeon - Adventure (Sony Music)
Madonna - Rebel Heart (Universal)
Morgoth - Ungod (Universal)
Steve Hackett - Wolflight/Cd (Universal)
Tyrannosaurus Rex - Prophets,Seers And Sages (Universal)

Reedice:
Kylie Minogue - Enjoy Yourself (Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Enjoy Yourself (Expanded Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Enjoy Yourself (Super Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Kylie (Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Let's Get To It (Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Let's Get To It (Expanded Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Let's Get To It (Super Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Rhythm Of Love (Deluxe Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Rhythm Of Love (Expanded Edition) (Bertus)
Kylie Minogue - Rhythm Of Love (Super Deluxe Edition) (Bertus)
Siouxsie & The Banshees - The Scream (Universal)
Van Halen - 1984 (Warner Music)
Van Halen - Deluxe (Van Halen/1984/Tokyo Dome) (Warner Music)
Van Halen - Tokyo Dome Live In Concert (Warner Music)
Van Halen - Van Halen (Warner Music)

NÁZORY
  • Dobre rano tadi posilam hodne laski do vsech (pipinka, 30.03.2015 07:31) Reagovat

    Aby vy dobri den meli a citili krasni

    • Re: Dobre rano tadi posilam hodne laski do vsech (denis, 30.03.2015 09:04) Reagovat

      To co zde pod rouskou anonymity predvadi pipipinda, jaruna a spol to je fakt na psychoanalyzu

      • Re: Dobre rano tadi posilam hodne laski do vsech (pipinka@, 01.04.2015 18:59) Reagovat

        ja ne pipinda ali pipinka. Vy tak kiseli plni zlobi jako vřet bolavi ste

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Před pěti lety zemřel Keith Flint. "Jsi pořád s námi," vzkazují The Prodigy (05.03.2024 13:32)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu