Emeli Sandé přidá na reedici debutu pět písní

08.10.2012 11:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Emeli Sandé - Our Versions Of Events (Special Edition)
© facebook interpreta
Skotská zpěvačka Emeli Sandé sklízí se svým debutovým albem "Our Versions Of Events" velké úspěchy. Není tedy divu, že se bude snažit vytěžit i něco z předvánočního trhu a svou desku vydá v rozšířené verzi.

Na ostrovech nejprodávanější debutové album tohoto roku bude pod názvem "Our Versions Of Events: Special Edition" k mání od 22. října a doplní jej pět písní. Již před několika týdny byl představen singl "Wonder", který dal do kupy britský producent Naughty Boy a Emeli požádal v písni o vokály. Pokud jste k songu, který vyjde digitálně 21. října, neviděli klip, najdete ho pod článkem.

Další novinkou, která se do obchodů dostane až 18. listopadu, je skladba "Beneath Your Beautiful". V ní se Emeli spojila s britským hudebníkem Timem McKenziem, který vystupuje pod uměleckým jménem Labrinth. I k této písni bylo koncem minulého týdne představeno video, které taktéž přikládáme.

Zbylými bonusy je alternativní verze již známé skladby "Breaking The Law", nová píseň "Easier In Bed" a nechybí ani cover asi největšího hitu Johna Lennona "Imagine", který zpěvačka původně natočila pro účely BBC.

Co se budoucích plánů Emeli Sandé týče, ta se do konce roku rozhodně nudit nebude. V průběhu listopadu jí čeká pět koncertů ve Velké Británii, následně se přesune za velkou louži, kde ji čeká její první turné po Jižní Americe. Pak už by měla začít pracovat na svém druhém albu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY