Sunflower Caravan hlásí návrat do Paláce Akropolis

24.09.2012 14:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sunflower Caravan
© facebook interpreta
Po půlroce nabitém zahraničním koncertováním vystoupí Sunflower Caravan v pátek 28. září jako speciální host programu a soutěžního večera "Future Line" v Paláci Akropolis. Kapela totiž nyní intenzivně pracuje na dokončení připravovaných singlů. Sunflower Caravan tímto koncertem podpoří zajímavou soutěž mladých kapel, jíž sami na počátku své kariéry třikrát vítězně prošli.

Kapela úspěšně přerůstá hranice domácí scény. Na jaře vyrazila na letošní první návštěvu Švédska, aby tam ve studiu Jense Anderssona v Malmö nahrála nový materiál pro připravované singly. Hned v květnu pak odehráli ve Stockholmu a Malmö dvě vystoupení se spřátelenými Tata Bojs v rámci projektu "Czech Invasion", spolupořádaného Českým centrem ve Stockholmu. V červnu se pak trio pražských hudebníků vydalo do Švédska znovu, tentokrát na pozvání pořadatelů festivalů Coverfestivalen ve městě Nässjö a Mossagårdsfestivalen na jihu Švédska.

Švédským hatttrickem však cestování pro Sunflower Caravan neskončilo. Před odletem do Londýna vystoupil Andy, frontman kapely, jako speciální host švédské groove-rockové čtveřice Stereo Explosion v klubu Moriska Paviljongen v Malmö. Poté se již celá kapela přemístila do dějiště olympijských her v Londýně, kde odehrála jeden koncert v Českém domě a druhý v legendárním klubu Dublin Castle ve čtvrti Camden Town. V tomto klubu se zrodily a začínaly hvězdy britpopu, jako například Blur, Supergrass nebo později Coldplay, The Killers či Arctic Monkeys.

Program "Future Line" startuje úderem devatenácté hodiny večerní. Kromě Sunflower Caravan vystoupí také W.A.I.T., Bunny Club a No.1. Příznivce domácí scény jistě potěší speciální cena vstupného ve výši 50 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY