Třetí deska Crystal Castles vyjde v listopadu

21.09.2012 12:42 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Crystal Castles
© wordpress.com
Už dříve v tomto roce potvrdila torontská dvojka Crystal Castles nové, v pořadí třetí album. A nově už i víme, kdy vyjde. Na oficiálním facebookovém profilu kapela poslala svým fandům jasný vzkaz: "New album=november." Co můžeme od listopadové novinky očekávat?

Producent Ethan Kath fanoušky ujistil, že žádné velké změny se rozhodně konat nebudou. "K žádné odchylce od našeho stylu nedojde. Máme rádi náš zvuk. Nechceme ho měnit," prozradil. Zpěvačka Alice Glass, hlavní maskot kapely, také dodala, že deska bude odrážet její ztrátu víry v lidstvo a dnešní antiutopický svět. Zkrátka nás má čekat další temně laděná nahrávka tohoto elektronického projektu.

Album vznikalo ve studiu ve Varšavě a už v létě byl uveřejněn první nový song "Plague", který si můžete poslechnout i ve videu pod článkem (nebo si ho rovnou stáhnout tady).

Oficiální název novinky upřesněn ještě nebyl, klidně si na něj ale můžeme začít vypisovat sázky. Nápověda: Debut se jmenoval "Crystal Castles" a druhá řadovka pro změnu "Crystal Castles". Nebo že by si do třetice duo při vymýšlení titulu do studia přece jenom pozvalo Múzu?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY