Slade vyrazí na turné a vystoupí i v Česku

07.09.2012 19:24 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Slade
© facebook interpreta
Zveme všechny fanoušky poctivého anglického rock'n'rollu na turné světoznámé rockové legendy Slade v ČR v říjnu 2012. Formace se představí živě na koncertu v sobotu 27. října v Krnově v Kofola music clubu.

Slade jsou v Česku dlouhodobě ve velké oblibě, jelikož zde mají silnou posluchačskou základnu. Jejich hity se pravidelně hrají snad na všech tuzemských rozhlasových stanicích. Za všechny jmenujme například "Far Far Away", "My Oh My", "Run Runaway", "Cum On Feel The Noize", "Merry Xmas Everybody", "Wild Winds Are Blowing", "Get Down And Get With It", "Coz I Love You", "Take Me Bak 'Ome" a další... Plejádu úspěšných desek završuje v roce 1995 vydané studiové album "Keep On Rockin'!". To nejlepší ze kariéry téhle skupiny máte možnost slyšet zanedlouho i na vlastní uši. Jedná se o jednu z posledních příležitostí vidět Slade v ČR naživo.

Cena vstupenek by se měla pohybovat kolem 850 Kč. Díky dvěma předkapelám se posunul čas začátku koncertu na 19.30 hodin. "Je to jediný klubový koncert v České republice, tak doufáme, že si jej fanoušci nenechají ujít. Vystoupení samozřejmě umocní světelná show a zvuk o síle 2 x 10 kW," dodávají na závěr pořadatelé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY