Two Door Cinema Club s deskou "Beacon" v únoru dorazí do Prahy

07.09.2012 16:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Two Door Cinema Club - Beacon
© facebook interpreta
Britská kapela Two Door Cinema Club vydala 3. září své druhé album s názvem "Beacon", kterému předcházel singl "Sleep Alone". Od vydání debutového alba "Tourist History" v březnu 2010 Two Door Cinema Club začali stoupat na pomyslný vrchol hudebního nebe. České publikum o tom přesvědčí 26. února v Praze. Koncert se uskuteční od 20.00 v Lucerna Music Baru.

Po vyprodaných turné ve Velké Británii, Spojených státech, Evropě, Austrálii, Asii, Japonsku a Jižní Americe, dvou vyprodaných po sobě následujících koncertech v londýnském Shepherds Bush Empire a v Brixton Academy, kdy se po lístcích zaprášilo během čtyř hodin, se kapele dostalo zasloužené chvály od nadšených fanoušků i odborné kritiky. The Times je nazvaly "momentální kapelou" a NME prohlásil, že se "nenápadně stali nejmilovanější kapelou Spojeného království".

Skupinu tvoří tři členové - Sam Halliday (sólová kytara, doprovodné vokály), Alex Trimble (zpěv, syntezátory, beaty, kytara) a Kevin Baird (basová kytara, doprovodné vokály), kteří všichni pocházejí ze Severního Irska. Alex Trimble se v červenci 2012 zúčastnil zahájení Letních olympijských her v Londýně, kde zazpíval píseň "Caliban's Dream", jejímž autorem je Rick Smith z Underworld.

Vstupenky za 590 Kč (+ poplatky) zakoupíte od 7. 9. v síti Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Od 5. 9. je možné koupit vstupenky i na portalu www.artistticket.com, a to za 24 eur + 8 % poplatek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY