Kapitán Demo nabídne skladby jako "Smrdíš" či "Nový prsa"

29.08.2012 09:54 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kapitán Demo - Demolice
© facebook interpreta
Debutové album Kapitána Dema "Demolice" sice mělo vyjít počátkem léta, ale nakonec vyjde počátkem podzimu. Už od 1. září se tak můžeme těšit na várku něžných písní o lásce...

... což samozřejmě není pravda. Pro koho je deska určena? Ocitujme samotného Kapitána: "'Tahle deska ti protáhne střeva, na to nebude stačit ani tvoje Zewa. Seš batikovanej hipík, zaprděnej rocker, emař, kulturista, hipster, metalák, kšiltovkář, podnikatel, jazzmen, folkař, cyklista, sandálař, jehovista, scientolog, lobista, taxikář nebo sekretářka ředitele? Pak je tohle album přesně pro tebe."

Kolekce se nahrávala během čtyř let ve studiu Home Jiřího Buriana, o zvuk a master se postaral Ecson Waldes ve studiu Biotech. Kapitán Demo nahrávku pokřtí i živě, stane se tak v Paláci Akropolis 22. září.

Tracklist Kapitánovy desky má těchto třináct položek: Intro, Něco pořádnýho, Mám přítele, Klient, Do médií, Rokeřina - těžká dřina, Arizona, Nový prsa, Doktor Dr. Jako and Mr. Tááák, Smrdíš, Před kamerou za kamerou, Zoufalý manželky, Mám v Glitchi feat Mataiotechnia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY