Orbital v listopadu odehrají v Lucerně show, která byla díky vichřici zrušena na Rock For People

14.09.2012 08:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Orbital
© synthtopia.com
"Nikdo by nečekal, že osmé album kapely s dvacetiletou historií bude znít takhle fantasticky, ale čas zřejmě vlil bratrům energii do žil. Jejich návrat je triumfální. Raveři ve středním věku se dostanou do extáze a nová generace pochopí, o čem to vlastně ti starší pořád tak básnili. 9/10" Tak to je na úvod výňatek z recenze BBC na letošní album "Wonky" britského dua Orbital, které mimo jiné vystoupilo na zahajovacím ceremoniálu letošní paralympiády v Londýně.

Orbital bratrů Paula a Phila Hartnollových jsou již od roku 1989 jednou z hlavních ikon elektronické taneční hudby a hlavní důraz své tvorby vždy kladli na živá vystoupení. O to víc všechny jejich tuzemské fanoušky mrzelo neuskutečnění jejich show na letošním festivalu Rock For People, které se bylo zrušeno vzhledem k dramatické živelné pohromě chvíli před jejich vstupem na pódium a kterému předcházely nadšené reference během celé jejich letošní šňůry. Orbital však slíbili, že se pokusí do Česka co nejdříve vrátit a svou špičkovou show odehrát v nějakém náhradním termínu. Tak se také stalo a my máme ohromnou radost, že můžeme oznámit nový termín jejich koncertu. Orbital vystoupí 12. listopadu ve velkém sále pražské Lucerny!

Protože Orbital patřili k několika kapelám, které bouře vyhnala z letošního Rock For People, aniž by mohly vystoupit, přicházejí pořadatelé se speciální nabídkou pro návštěvníky tohoto festivalu. Ve spolupráci s Ameba Production, která RfP každoročně pořádá, bude mít 100 nejrychlejších fanoušků, kteří si zakoupili lístky na Rock For People 2012, slevu 300 Kč na vstupenku na pražské vystoupení Orbital. Omezená série na koncert Orbital v ceně 420 Kč včetně poplatků bude v prodeji výhradně přes předprodejní síť Tickets For People (www.ticketsforpeople.cz). Zbývající vstupenky za 720 Kč + poplatky budou v předprodeji sítě Ticketpro od 14.9.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY