Motörhead nachystali další živák

03.09.2012 12:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Motörhead
© facebook interpreta
Britská heavymetalová kapela Motörhead vydala minulý rok koncertní DVD, které mapovalo její koncertní pouť k poslední studiovce "The Wörld Is Yours" z roku 2010. Pro velký úspěch v tomto měsíci vyjde pokračování, tedy další živák.

Titul "The Wörld Is Ours - Vol. 2: Anyplace Crazy As Anywhere Else", který se v obchodech objeví 24. září, bude tentokrát obsahovat hned několik živáků. Především zde fanoušci najdou kompletní vystoupení z loňského koncertu v německém festivalu Wacken Open Air, dále pak sestřihy toho nejzajímavějšího, co Lemmy a jeho kumpáni předvedli na loňském Sonisphere a na festivalu Rock In Rio.

Zmiňovaný koncertní záznam vyjde v digipackovém kompletu na DVD + 2CD, bude však k mání i samostatně na dvou audiodiscích. Pro fanoušky černých desek vyjde koncert z Wacken Open Air i na dvou limitovaných vinylech a samozřejmě nebude chybět ani verze na Blu-ray. Pro nejnáročnější je připraven speciální box obsahující 2CD, DVD, Blu-ray a rozsáhlý booklet plný doposud nezveřejněných fotografií.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY