Zeds Dead si v Praze odbudou českou premiéru

24.08.2012 11:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zeds Dead flyer
© facebook interpreta
kanadští elektroničtí ďáblové Zeds Dead se přijedou úplně poprvé v historii představit do Prahy - vystoupí 4. října v Yes Clubu. Tato kanadská formace vznikla v roce 2009 a stala se takřka přes noc známá všem příznivcům electra a dubstepu, hned po vydání singlu "Rudeboy“ feat. Omar LinX.

Všechny projekty a mixy kapely neustále získávají nové a nové fanoušky, miliony zhlédnutí na kanálu YouTube a vévodí všemožným hitparádám. Kapela Zeds Dead je známá také tím, že své singly a mixy vydává často na vlastní pěst a poskytuje je fanouškům zcela zdarma. ZD také spolupracují s polobohem elektronické hudby Stevem Aokim, v jehož vydavatelství DIM MAK občas vydají nějakou desku (například "Ruckus The Jam"). Jméno kapely samozřejmě také naráží na oblíbenou hlášku z kultovního filmu "Pulp Fiction": "Zed’s dead, baby, Zed’s dead," kterou pronáší Bruce Willis.

Kapela je v podstatě od svého vzniku neustále na turné: zastávka v Praze je součástí takzvané "The Living Dead Tour" (turné žijících mrtvol), což by mohl být odkaz na jejich neustálé cestování a hraní bez odpočinku. Toto turné má přes 70 koncertů během 84 dní, na nějž pravděpodobně velmi brzy naváže další deska a hned turné. "Jsme nadšení, že do Prahy přivezeme Zeds Dead! Ve světě dubstepu a elektronické hudby jsou opravdu velkým jménem a jsme si jistí, že Praze předvedou unikátní show," řekl jeden z promotérů akce.

Klub bude otevřen od osmé hodiny večerní, show začíná o hodinu později. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro za 250 Kč (+ poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY