Taylor Swift nazvala svoji novou desku "Red"

18.08.2012 17:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Taylor Swift - Red
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Taylor Swift v tomto týdnu uspořádala malé setkání se svými fanoušky prostřednictvím přímého přenosu na svém YouTube kanálu. Nejen že odpovídala na dotazy fandů u počítačů po celém světě, ale prozradila i první informace o nové desce.

Její čtvrté album bude nazvané "Red" a mělo by vyjít 22. října. Zpěvačka uvedla, že deska bude obsahovat celkem šestnáct písní, ale s úsměvem dodala, že sama by byla nejraději, kdyby jich na něj mohla zařadit pětatřicet. Prvním potvrzeným hostem alba je zpěvák Ed Sheeran, který s Taylor napsal společně jednu píseň, ve které si taktéž zazpívá.

Producentů bude mít deska opět celou řadu. Kromě Maxe Martina to bude například i Shellback. Mimochodem tento Švéd stojí za několika velkými hity Pink, Britney Spears nebo Ushera. Zmiňovaný producent měl hlavní slovo i v případě pilotního singlu, který zpěvačka představila taktéž před pár dny.

Jedná se o píseň "We Are Never Ever Getting Back Together" a je již k mání na iTunes. Během pár dnů dokázal zmiňovaný song dosáhnout na samotný vrchol iTunes v sedmadvaceti zemích. Skladbu si můžete poslechnout pod článkem, kam přikládáme povedené lyric video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY