Charlie Straight zahrají jako předkapela Red Hot Chili Peppers v Praze

14.08.2012 10:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© Jiří Marshal
Kapela Charlie Straight se stává hostem na koncertě legendárních Red Hot Chili Peppers. Ti vystoupí 27. srpna v Synot Tip Areně v Praze. Členy formace, kteří budou jedinými hosty koncertu z Česka, čeká otevření celého večera.

"Chápeme to jako možnost prezentovat kapelu Charlie Straight i zahraničním fanouškům, kteří na pražský koncert Red Hot Chili Peppers přicestují určitě i z Polska, Maďarska či Slovenska, kde zrovna nehrají. Jsme rádi, že se podařilo dát toto spojení dohromady a věříme v úspěch," říká Pavel Zíka z agentury ART INVEST Holding, která je manažerem Charlie Straight.

Pro členy Charlie Straight je čest, že si budou moci zahrát před tak velkou kapelou, jako jsou právě Red Hot Chili Peppers. "Máme z toho velkou radost a těšíme se na mezinárodní publikum," komentuje vystoupení Albert Černý, frontman třinecké kapely. "Na téhle kapele jsem vyrůstal a spolužáci z gymplu mi budou určitě hodně závidět," řekl s úsměvem basák Jan Cienciala.

Charlie Straight, kteří spolu hrají od roku 2006, mají letos nabitou sezonu. Mimo jiné v červnu zahráli návštěvníkům EURA 2012 ve Wroclavi, v červenci pak vystupovali hned třikrát při zahájení olympijských her v Londýně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY