Pink odhalila poslední info o řadovce "The Truth About Love"

25.07.2012 14:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Pink - The Truth About Love
© facebook interpreta
Poprockové zpěvačce Pink zbývá už jen pár týdnů do vydání šesté řadovky "The Truth About Love", a tak se není čemu divit, že své fanoušky zásobuje dalšími a dalšími detaily. V novém prohlášení odhalila kromě obalu i soupis tracků, které deska nabídne.

Základní verze alba ponese třináctku písniček, včetně současného singlu "Blow Me (One Last Kiss)". Jak se v nedávném rozhovoru americká interpretka zmínila, mezi songy by se mělo objevit i několik duetů. Potvrdila například společnou píseň se znovu-těhotnou matkou Lily Allen. Příznivci známé provokatérky dobře vědí, že za svou dlouhou kariéru Pink příliš mnoho duetů nenahrála. Příjemnou změnu vysvětila následovně: "Posledních čtrnáct let mi spolupráci každý odmítal. Na tomto albu však všichni souhlasili. Mám za to, že lidé si myslí, že jsem se po porodu zjemnila. Možná si ostatní mysleli, že koušu!"

Kolekce "The Truth About Love" vychází 17. září a názvy songů ze základní verze jsou následující: Are We All We Are, Blow Me (One Last Kiss), Try, Just Give Me A Reason, True Love, How Come You’re Not Here, Slut Like You, The Truth About Love, Beam Me Up, Walk Of Shame, Here Comes The Weekend, Where Did The Beat Go?, The Great Escape. Dle některých informací deluxe edice nabídne dalších šest kousků: My Signature Move, Is This Thing On?, Run, Good Old Days, Chaos & Piss, Timebomb.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY