Festival Mighty Sounds startuje již v pátek

13.07.2012 13:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Inner Circle
© facebook interpreta
Festival Mighty Sounds, který každoročně přiváží výběr toho nejlepšího ze ska, reggae, rockabilly, punku, rock´n´rollu, punk rocku a hardcoru, dolaďuje poslední detaily. V Táboře na letišti Čápův dvůr se totiž uskuteční už tento víkend.

Osmý ročník Mighty Sounds přiváží do České republiky legendy reggae Inner Circle z Jamajky, hard corové Biohazard nebo španělské The Locos, specialisty na ska-punk. Kromě nich představí celou řadu vyváženě kvalitních jmen ze všech výše zmíněných žánrů. Poslední změnou, nad kterou mnozí zajásali, je vystoupení britských nadžánrových a energických Subsource, kteří nahradili vypadnuvší Skaferlatine.

Na svoje vystoupení na nejlepším žánrovém festivalu svého druhu ve střední Evropě se už chystá celá řada DJs, zahraničních i českých kapel, nebo divadelní spolky a performeři, pro které je vyhrazen divadelní stan. Pro návštěvníky je kromě obrovské hudební nálože i letos připraven hodně oceňovaný doprovodný program, který nabízí mimo jiné exhibici na u-rampě, graffiti workshop, turnaj ve fotbale a nohejbale, dětský koutek nebo fireshow. Prvních 2500 příchozích navíc letos dostane na uvítanou panáka od partnera festivalu, kterým je Božkov.

Letošní ročník festivalu Mighty Sounds odstartuje už v pátek 13. července ve 14 hodin a potrvá do neděle 15. července. Pro nedočkavé je připraven program i ve čtvrtek večer, a to ve stanovém městečku, do kterého můžou fanoušci přijíždět už od čtvrtka od 15 hodin. Vstupenka na všechny tři dny stojí na místě 990 Kč, je možné koupit i vstup jen na sobotu a neděli anebo pouze na neděli.

České dráhy opět vyšly festivalu vstříc a po dobu konání festivalu budou všechny rychlíky ve směru na Prahu i na České Budějovice zastavovat výjimečně také v zastávce Tábor - Čápův Dvůr, která se nachází v bezprostřední blízkosti areálu. Táborská policie pak opět na silnici poblíž areálu zajistí mimořádný přechod pro chodce. Týden po skončení festivalu, v pondělí 23. července, se v Praze ve velké Lucerně představí punková legenda, kapela Rancid. Tento koncert bude dokonalou tečkou za letošním ročníkem. Všechny informace jsou k nalezení na stránkách festivalu mightysounds.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY