Nelly Furtado - Spirit Indestructible (Lyric Video)

08.07.2012 09:09 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Už i Nelly Furtado zakouší, jaký pocit to je, když vám několikaletá pauza odvane většinu fanoušků. Natočila novou anglickou desku, vydala první singl, pořídila k němu nablýskaný vizuál a... nikoho to nezajímá. Díky umístění-neumístění v hitparádách si může podat ruku s princeznou Koloběžkou. Studiovka "Spirit Indestructible" byla odložena na září a Nelly se tak bude muset hodně snažit, aby si neutrhla ostudu. Tasí se s druhým singlem, titulní "Spirit Indestructible", který má papírové předpoklady k úspěchu o něco lepší.

Oproti předcházející "Big Hoops (Bigger The Better)" má zpěvačka s novou písní co říct (konečně žádné sexuální dvojsmysly), produkce se tolik neplazí při zdi, a i když toho mečení je u ní poslední dobou nějak moc, výsledek si jistě pustíte rádi několikrát za sebou. Nejvíc potěší přítomnost folkloru, kterým se kanadská interpretka vrací ke svým kořenům.

Předkládané lyric video navíc překračuje hranice tohoto fenoménu posledních měsíců, jelikož by ve své podstatě mohlo klidně fungovat i jako video hlavní. Text podtrhující obdivuhodný výkon Spencera Westa, který k vyšplhání na Kilimandžáro využil jen své ruce, dokazuje, že možné je opravdu vše i navzdory tomu nejméně zaviděníhodnému osudu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY