Chystá se velký mejdan zvukařů a producentů

22.06.2012 11:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

kytary.cz - mejdan zvukařů flyer
© facebook interpreta
V nové prodejně se zvukovou a světelnou technikou, která se nachází v Kardašovské ulici v Praze 14 a je součástí sítě kytary.cz, se v pondělí 25. června sejdou esa z oboru a představí nejnovější trendy. Zájemci si mohou vyzkoušet zvukové aparatury renomovaných výrobců a porovnat je za asistence těch nejlepších zvukařů. Další zajímavostí je zvukové studio s více než patnácti páry studiových monitorů ihned k vyzkoušení. Po bohatém programu bude následovat after party.

Jedná se o plně vybavenou zvukovou režii, připravenou k nahrávání a editaci hudby. Naleznete zde i oddělení světelné techniky - samostatný showroom s výrobníky mlhy, otočnými hlavami, LED efekty, RGB lasery a dalším zbožím.

Hlavní program začíná v 17:00 hodin. Účast přislíbili producenti: Tin Soldiers (Toxique, L. Dusilová) a zvukaři Jiří "Kulich" Novotný (Wohnout), Martin "Šmity" Chmátal (Black Lips, Mandrage), Jakub Honzátko (Skyline, Kryštof) a Petr Pelíšek (Monkey Business, Airfare). Můžete se těšit na workshopy o živém zvučení nebo naopak studiové hudební produkci.

Oficiální otevření je v pondělí 25. 6. 2012 po celý den od 10:00 hodin do 19:00 hodin. Každý příchozí si vylosuje jeden dárek zdarma - hlavní cenou jsou sluchátka Monster Turbine Pro Special Edition Copper v hodnotě 9 000 Kč, dále pak 15x Superlux in-ear sluchátka a desítky kabelů různých typů.

Harmonogram:

17:00 - Slavnostní otevření
17:05 - Tin Soldiers - hudební aranžérství & produkce
17:45 - Martin Chmátal, Jiří Novotný & Jakub Honzátko - beseda na téma živé zvučení
18:30 - Petr Pelíšek - produkce koncertů (stage, světla, technika)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY