Sum 41 v srpnu znovu zahrají v Česku

21.06.2012 08:17 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Sum 41, Rock For People, Festival Park, Hradec Králové, 2.-5.7.2011
© Petr Klapper / musicserver.cz
Kanadská sestava Derycka Whibleyho Sum 41 bude třetí rok po sobě koncertovat na našem území. V rámci letního evropského turné důrazně osedlá pražský Lucerna Music Bar. Stane se tak ve čtvrtek 9. srpna.

Už s uzdraveným frontmanem dávají letos Sum 41 Evropě přednost před tradičním severoamerickým svátkem Warped Tour. Na Starém kontinentě se zdrží od začátku července až takřka do poloviny srpna. Seznam dosud oficiálně potvrzených dat najdete na Facebooku kapely. Pražská zastávka přibyla do itineráře formace jako jedna z posledních, zvídaví fanoušci už ale nějaký čas tušili, že by k nám jejich oblíbený interpret mohl zavítat. "Je to velmi dobrá šance," naznačil na začátku června na Twitteru baskytarista Jason "Cone" McCaslin.

Whibley, chlast a chlebíčky

Okomentovali jsme pro vás diskografii Sum 41 album za albem.

U tuzemských posluchačů oblíbení Sum 41 byli jednou z ozdob loňského ročníku královehradeckého festivalu Rock For People, kam s sebou přivezli tehdy ještě čerstvou studiovou novinku "Screaming Bloody Murder" a početnému davu servírovali bezprostřední energickou show. Vůbec první klubové vystoupení v Česku odehráli kanadští pop punkeři po termínových rošádách v září 2010, kdy hned dvakrát po sobě pořádně vyždímali Lucerna Music Bar, kam se zanedlouho vrátí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY