Poslechněte si celou desku "Days Go By" The Offspring

19.06.2012 20:16 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The Offspring - Days Go By
© facebook interpreta
"Days Go By", devátá řadová deska The Offspring, bude v českých obchodech k dostání od pondělí 25. června. A proč si ji pořídit? Protože na vás čeká překvapení za překvapením. A vůbec nezáleží na tom, jestli jste poslechem muziky pop-punkových veteránů strávili dekády nebo poslední půlrok. "Days Go By" je prostě jiná. Multižánrová. Kompletně ji můžete slyšet v premiéře na webu magazínu Rolling Stone.

"Vždycky jsem cítil, že by nás začalo nudit, kdybychom jeli pořád stejný styl nahrávku za nahrávkou," obhajuje Dexter Holland zvuk alba, které vychází takřka přesně čtyři roky po posledním "Rise And Fall, Rage And Grace". "Days Go By" tak už nebude nudit jen punk-rockem. Dvanáctka skladeb základní edice, které produkoval tak jako v posledním případě Bob Rock, brousí třeba ve vodách reggae nebo synth popu. "Museli jsme to tak namíchat prostě proto, aby nás to pořád bavilo," dodává Holland.

Další šlágr do sbírky?

Co myslíte, najdeme na albu "Days Go By" další hit, který by doplnil naši Top 10?

The Offspring mají venku s předstihem už dvě singlová videa. Vizuál pilotní skladby "Days Go By" si odbyl premiéru na začátku června, druhý klip "Cruising California (Bumpin' In My Trunk)" jen několik dní na to.

Fandové jistě postřehli, že na tracklist desky se dostala i skladba "Dirty Magic", kterou původně kapela zařadila na album "Ignition" (1992) a jíž se tentokrát dostalo mnohem vyžehlenějšího kabátce. "Když jsme ji poprvé nahrávali, bylo to strašně rychlý. Strávili jsme nad celým songem asi tak tři hodiny. Teď jsme mysleli na to, abychom ho udělali větší a lepší, aniž bychom na něm cokoli měnili," vysvětluje frontman, proč se na novince objeví i dvě desetiletí stará věc. Ale kdo ví, možná si starý lišák Holland chtěl jen otestovat nového bubeníka Peta Paradu, jak se s ní popere. Pro sedmatřicetiletého rodáka z Arkportu jde o studiový debut, ač s kapelou hraje už od roku 2007. Jak to ladí nejen jemu, ale i ostatním Offspringáčům, si poslechněte na stránkách Rolling Stone při exkluzivní premiéře alba "Days Go By".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY