Lipo zve na křest svého debutu

12.06.2012 09:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lipo - Víc než hudba
© facebook interpreta
Rapper s uměleckým pseudonymem Lipo vystoupí 22. června v kulturním centru Vratislavice 101010, kde pokřtí své první sólové album s názvem "Víc než hudba". Z rádií můžete znát ochutnávku v podobě singlu "Ležím ve tvé blízkosti", na kterém Lipo spolupracoval se zpěvačkou Debbi.

Lipo, člen kapely BPM (Básníci před mikrofonem), která už má na svém kontě prestižní hudební cenu Anděl, se vydal podobně jako další členové této formace na sólovou dráhu. Jeho hudební a především textová produkce nemá na české scéně příliš srovnatelných paralel. Možná právě proto ho média v poslední době označují jako uvědomělého umělce a hvězdu hip hopu. Jedním z hlavních důvodů je pravděpodobně jeho odvaha pouštět se i na tenké ledy. To poprvé předvedl v roce 2010 v období liberecké předvolební kampaně, kdy neváhal jasně angažovaným songem s názvem "Pozdravy z Liberce" vyjádřit svůj osobní názor.

Vratislavice se tedy mohou těšit na velkou hudební událost, kterou účastí podpoří i další členové BPM - Paulie Garand a Kenny Rough -, Debbi a další. Před samotným koncertem, který bude zahájen kolem 23. hodiny, budou od 20.00 v atriu kulturního centra hrát DJs a letní náladu podpoří i míchané nápoje nebo vystoupení breakdance taneční formace Peklo Sonic Force.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY