Kytary.cz se v nové pražské prodejně zaměří na bicí a perkuse

09.06.2012 12:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kytary.cz - bicí a perkuse flyer
© facebook interpreta
Kytary.cz otevírají další prodejnu v Praze, tentokrát speciálně zaměřenou na bicí a perkuse. V největším showroomu v Čechách (přes pět set metrů čtverečních) na vás čeká přes dvacet akustických a deset elektronických postavených souprav k vyzkoušení a největší nabídka perkusí v republice. Můžete zde vyzkoušet více než sto dvacet druhů vystavených činelů a řadu dalších lahůdek.

Slavnostní otevření proběhne v pondělí 11. června od 10:00 do 19:00 hodin. Kromě toho, že každý příchozí dostane jeden pár paliček Balbex zdarma, v 17:00 hodin se můžete těšit na bubenickou show "Drumming Syndrome" Miloše Meiera (firemního hráče Meinl) a závěrečný "VIP jam" bubenických celebrit. Účast přislíbili Martin Vajgl, Miloš Vacík, Tomáš Konůpka a další. Aby toho nebylo málo, celý týden od 11. do 16. června je na veškeré zboží této prodejny uvalena 10% sleva.

Nová prodejna se nachází v Kardašovské ulici 669 v Praze 14 a je součástí sítě kytary.cz. Trsátka, kabely a struny zde sice rozhodně seženete, nicméně pro kytary či aparáty budete muset na hlavní prodejnu kytary.cz na Děkanské vinici.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY