Plzeň bude hostit další ročník putovního festivalu Defest

28.05.2012 16:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Defest flyer
© facebook interpreta
V sobotu 9. června se v plzeňském klubu Divadlo pod Lampou uskuteční po dvouleté pauze již sedmý ročník putovního hudebního festivalu Defest. Tento festival vznikl v hlavách návštěvníků internetového fóra deftones.cz v roce 2003.

Prvního ročníku se ujal Michal Novák alias Majkláč z the.switch. Za ta léta se Defest odehrál v Praze, Ostravě, Bratislavě a nyní bude již po čtvrté v Plzni. Přijďte vzdát hold hudební skupině Deftones na jediný Deftones Tribute Festival svého druhu na planetě! Každá z účinkujících kapel zahraje minimálně jednu coververzi písničky od této legendy.

Těšit se můžete na šest vystupujících kapel za směšných 120 korun. Jako hlavní hvězda večera vystoupí již legendární česká kapela the.switch, která si pro tento večer připravila speciální set. Zahraje pouze své staré vypalovačky až do alba "Beautiful", který pro ně osobně byl mezníkem, kterým se nadobro zapsali do srdcí posluchačů české tvrdší klubové scény. Dále vás potěší svým hudebním umem kapely Shogun Tokugawa, Momma Knows Best, This Night Draws The End, Wild Tides a Killer Panda.

Těm, kterým nebude stačit tento nášup v Divadle pod Lampou, se po koncertě můžou přesunout do nedalekého klubu Jekyll&Hyde, kde proběhne afterparty doprovodu dubstep wobble zvuků v podání Them Darned Teenagers.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY