Antony And The Johnsons vydají v srpnu živák

22.05.2012 13:15 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Antony And The Johnsons - Cut the World
© facebook interpreta
Antony Hegarty a jeho projekt Antony And The Johnsons vydají začátkem srpna nový počin. Bude se jednat o kolekci orchestrálních verzí vybraných písní ze všech čtyř alb tohoto pozoruhodného uskupení.

Nahrávka nazvaná "Cut The World" bude k dostání od sedmého srpna a vlevo nacházející se obrázek je s největší pravděpodobností titulkou. Záznamy byly pořízeny vloni v září v dánské Kodani za doprovodu The Danish National Chamber Orchestra a o orchestrace se postarali lidé jako Nico Muhly, Rob Moose, Maxim Moston nebo sám Antony.

První ze songů, monolog nazvaný "Future Feminism", si můžete poslechnout pod článkem. Pokud si zaskrolujete níže, čeká tam na vás i amatérský záznam titulního (a dříve nevydaného) songu desky, která má být "pokračováním Antonyho rozjímání o světle, přírodě a ženskosti".

Tracklist "Cut The World" Antony And The Johnsons, kteří se za několik týdnů představí českému publiku na Colours Of Ostrava, vypadá takto: Cut The World, Future Feminism, Cripple And The Starfish, You Are My Sister, Swanlights, Epilepsy Is Dancing, Another World, Kiss My Name, I Fell In Love With A Dead Boy, The Rapture, The Crying Light, Twilight.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY