Reunion koncerty Black Sabbath proběhnou bez Billa Warda

21.05.2012 10:38 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Black Sabbath
© Lester Cohen/WireImage
Očekávaný koncertní reunion Black Sabbath proběhne bez účasti bubeníka Billa Warda. Ten své stanovisko potvrdil a vysvětlil poté, co se oficiálně nedohodl s managementem kapely. Samotný hudebník uvedl, že ho rozhodnutí mrzí a neviní nikoho ze svých spoluhráčů, přičemž zároveň odhalil zajímavé zákulisní detaily.

"V dubnu jsem byl požádán, abych se 'malou měrou' účastnil Download festivalu. Myslím, že by mi nebylo nabídnuto odehrát víc než tři písničky, zatímco druhý bubeník by podle všeho odehrál zbytek koncertu. Takovou nabídku jsem nechtěl přijmout. Nebyl jsem připraven sledovat někoho dalšího, jak s kapelou hraje, zatímco já bych měl odehrát jen tři skladby," prozradil.

"Devátého května jsem obdržel nabídku, abych odehrál první koncert bez honoráře, a pak 'bychom viděli, jak to dopadne'. To mě lákalo. Nebyl by problém hrát zadarmo, ale 'vidět, jak to dopadne', v tom bylo riziko, které mohlo ohrozit vystoupení na Download festivalu. Chtěl jsem odehrát všechny koncerty celé," uzavřel Ward.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY