Letošní Masters Of Rock přitáhne kromě Nightwish také Edguy, Kamelot nebo Exodus

24.05.2012 12:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nightwish_2012
© www.grindsnake.com
Jubilejní desátý ročník největšího mezinárodního rockového open-air festivalu v ČR zná svého headlinera. Je jím celosvětově nejúspěšnější metalová kapela posledních deseti let - Nightwish! Metalový svátek se koná od 12. do 15. července.

Připravte své hlasivky na křik a zpěv, připravte se na metalový sen. Finové Nightwish se po třech letech vracejí na pódium festivalu Masters Of Rock s ohromující megashow, s produkcí, která čítá několik kamionů! A nejen to! Formace vám představí své nové a koncepční album "Imaginarium" plné fantazií zahalených v surrealistickém hávu.

Kromě populární metalové kapely v čele se zpěvačkou Anette Olzon vystoupí i Within Temptation, Edguy, Sabaton, Thin Lizzy, Kamelot, Arch Enemy nebo také Stratovarius. Další potvrzené skupiny byly ohlášeny také na druhou Alfedus Music Stage. Jsou to například Angličané Neonlfy a další populární a známé formace jako Chaos In Head, Checkpoint, Eagleheart, Dying Passion,Traktor, Metropolis, Porta Inferi nebo Tristana. Další kapely zde budou ještě přibývat. Je na co se těšit!

Vstupenky můžete objednávat přes www.mastersofrock.cz, tel.: 577 432 580, 224 235 267, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com na dobírku anebo si je můžete zakoupit ve Zlíně, v Masters Of Rock Café nebo v Praze v sídle pořádající agentury Pragokoncert, U Bulhara 3, Praha 1 (9 - 16 hod.), v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticket-Art a Eventim a ve všech obvyklých předprodejích!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY