Nelly Furtado odsouvá vydání nového alba na září

16.05.2012 08:18 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Nelly Furtado - The Spirit Indestructible
© facebook interpreta
Zpěvačka Nelly Furtado se zařadila do zástupu dalších umělců, kteří se rozhodli vydání své desky odsunout o celé měsíce. Nahrávka "The Spirit Indestructible" měla vyjít již za několik málo týdnů, konkrétně 18. června, ale to se nakonec nestane. Album bylo odloženo až na 10. září.

Je to teprve týden, co kanadská interpretka uvolnila videoklip k novému singlu "Big Hoops (Bigger The Better)", ovšem reakce zřejmě nebyla tak bouřlivá, jak by si její vydavatelství přálo. Již několikrát sama zpěvačka zmínila, že nová deska je kompletně hotová (včetně obalu, který máte možnost vidět nalevo), ale podle spekulací se bude dotáčet další materiál.

Nelly je spoluautorkou každého tracku na albu, producentsky na něm dostali volnou ruku Rodney Jerkins, Bob Rock nebo John Shanks. Zpěvačka nahrávku popsala následovně: "Tohle album je celé o pozitivitě, mládí, zdravé energii a také o houževnatosti a neúnavnosti ducha. Chtěla bych, aby lidé touto hudbou žili tak, jako jsme jí žili my, když jsme ji vytvářeli."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY