Rozšafný disco-kolektiv Hercules And Love Affair míří do Prahy

14.05.2012 08:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Andy Butler (Hercules And Love Affair)
© last.fm
V pátek 18. května vytáhněte své nejlepší flitrované šaty nebo saka, nazujte taneční botky a vyrazte do pražského klubu MeetFactory. Do města se po dlouhých čtyřech letech vrací disco-projekt kolem newyorského producenta Andyho Butlera Hercules And Love Affair.

Kapela se do širšího povědomí zapsala zejména díky hitu "Blind" z první, eponymní desky vydané v roce 2008, na které hostoval mimo jiné Antony Hegarty (z Antony & The Johnsons). Na ní Andy a koproducent Tim Godsworthy z DFA Records poprvé rozehráli svoji vášeň pro newyorské disco, které oděli do moderního housového soundu. Po kritickém úspěchu desky, která u médií jako Pitchfork nebo NME získala vysoce nadprůměrné hodnocení, nutně následovaly vyprodané koncerty. Kapela se v květnu 2008 mihla i v Praze na festivalu Electronic Beats. Loni se Andy & spol. vrátili s druhou nahrávkou "Blue Songs", která je o něco křehčí a temnější - ne však míň taneční. O tom, jak vypadá a zní (prý) "nejlepší disco kapela" živě, se můžete přesvědčit v pátek 18. května v MeetFactory.

Vstupenky za 490 Kč (+ poplatky) seženete v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream. V den konání akce na místě zaplatíte 590 Kč. Koncert začíná ve 20.30 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY