Kylie zveřejnila obsah červnové výběrovky

08.05.2012 09:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie - The Best Of Kylie Minogue
© facebook interpreta
Jak jsme již před časem informovali, slaví Kylie Minogue v letošním roce pětadvacet let své profesionální hudební kariéry. Kromě mnoha jiných dárků fanouškům naservíruje i výběrovku, ke které konečně zveřejnila i podrobnosti.

I přesto, že Kylie má dostatek hitů pro dva disky, nová kolekce s názvem "The Best Of Kylie Minogue" bude obsahovat v základní verzi jen jedno CD. Na něm najdeme jednadvacet tracků, přičemž osmnáct z nich se dostalo v době svého vydání do první pětky britské singlové hitparády, pět až na samotný vrchol. Výběr písní nechala Kylie na svých fanoušcích, kteří o nich rozhodli na základě hlasování. Stejný obsah bude mít i speciální edice, která však bude doplněna o DVD s videoklipy.

Kylie na výběrovku tentokrát nezařadí žádnou novinku, a to i přesto, že před pár dny v londýnské části Soho natočila nové video. Jedny zdroje uvádějí, že klip byl pořízen k novému rádiovému remixu jedné z jejích starších písní, jiné pro změnu mluví o novém songu "Time Bomb", který by měl vyjít pouze jako promo singl.

Výběrovka "The Best Of Kylie Minogue" vyjde pod hlavičkou EMI 4. června a bude obsahovat tyto skladby: Can’t Get You Out Of My Head, Spinning Around, I Should Be So Lucky, Love At First Sight, In Your Eyes, Kids (with Robbie Williams), Better The Devil You Know, All The Lovers, Give Me Just A Little More Time, Celebration, Slow, Red Blooded Woman, I Believe In You, On A Night Like This, Confide In Me , Get Outta My Way, The Loco-Motion, Tears On My Pillow, Wow, In My Arms, Never Too Late.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY