Emma Hewitt zveřejnila podrobnosti ke svému debutu

09.05.2012 11:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Emma Hewitt - Burn The Sky Down
© facebook interpreta
Australská zpěvačka Emma Hewitt v poslední době zaznamenala úspěch se svým singlem "Colours", tento měsíc bude konečně následovat slibovaný albový debut.

Ten blonďatá zpěvačka nazvala "Burn The Sky Down". Cédéčko vyjde 18. května a nabídne dvanáct písní. Emma, která se proslavila jako vokalistka v hitech projektu Dash Berlin nebo dua Cosmic Gate, na albu slibuje velkou hudební pestrost. Tu měl zajistit i producent Lee Groves, který produkoval songy i pro Marilyna Mansona, Gwen Stefani nebo Depeche Mode.

"Nechtěla jsem se na desce nějak zaškatulkovávat, všechny songy jsou psané podle toho, jak jsem se v ten okamžik cítila. Navíc každá píseň bude mít jak ambientní či mírně popovou verzi, tak několik tanečních remixů," dodává k natáčení Emma.

Aktuálně desku propaguje druhý singl, za který byla vybrána skladba "Miss You Paradise". Ta už má i své remixové video, na které se můžete podívat pod článkem.

Pro úplnost dodáváme i tracklist: Burn The Sky Down, Colours, Miss You Paradise, These Days Are Ours, Foolish Boy, Rewind, Still Remember You (Stay Forever), Can't Turn Around Now, Crucify This Picture, State That I'm In, Circles (Emma Hewitt & 16 Bit Lolitas).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY