Dash Berlin vypouští do světa slibovanou druhou studiovku

27.04.2012 15:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dash Berlin - #musicislife
© facebook interpreta
Dva a půl roku nás holandský projekt Dash Berlin nechal čekat na nástupce debutu "The New Daylight". Druhé autorské album s názvem "#musicislife" je nyní konečně na světě.

Album vychází právě dnes, tedy 27. dubna, a to jak digitálně, tak na CD. Deska přináší celkem třináct písní, mezi kterými nechybí ani jedna z prozatím čtyř singlových ochutnávek. Kromě zpěvaček Emmy Hewitt, Sarah Howells nebo Kate Walsh se na desce podílí i ATB, Shogun, Cerf, Mitiska & Jaren či zpěvák Jonathan Meldelsohn. Album se do českých prodejen bohužel prozatím nedostane, objednat si ho tedy můžete například zde.

K nové desce Dash Berlin odstartoval již i velké turné, které se v rámci nedávné halovky Trancefusion nevyhnulo ani Praze. Pro velký úspěch by se měl do naší republiky letos ještě jednou vrátit.

Pro úplnost ještě přikládáme i tracklist: Better Half Of Me (feat. Jonathan Mendelsohn), Disarm Yourself (feat. Emma Hewitt), Silence In Your Heart (feat. Chris Madin), Apollo Road (with ATB), Go It Alone (feat. Sarah Howels), Like Spinning Plates (feat. Emma Hewitt), When You Were Around (feat. Kate Walsh), Fool For Life (feat. Chris Madin), Dash Berlin with Shogun - Callisto, World Falls Apart (feat. Jonathan Mendelsohn), Surrender (feat. Shanokee), Aviation (feat. Hoyaa), Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren vs Shogun - Man On The Skyfire.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY