Glen Hansard chystá svůj sólový debut

24.04.2012 08:25 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Glen Hansard - Rhythm and Repose
© facebook interpreta
Dvaačtyřicetiletý podmanivý irský písničkář Glen Hansard (hlava The Frames) vydá po několikaleté odmlce novou nahrávku, a to rovnou svůj sólový debut. Album ponese titul "Rhythm And Repose" a k dostání bude od poloviny června.

Deska nabídne jedenáct kousků, které vznikaly za poslední rok pod vedením Patricka Dilletta (spolupracoval kupříkladu s Davidem Byrnem nebo Laurie Anderson) a o jejichž produkci se postaral Thomas Bartlett (desky The National nebo Antony And The Johnsons). Na nahrávce se kromě Hansarda dočkáte i smyčců, horniček a slide guitar.

Předobjednávat můžete tady a hned níže na vás čekají rovnou dvě ochutnávky i s videoklipy. Máte radost? Může být ještě větší, dle Markéty Irglové se totiž zanedlouho dočkáme i třetí desky The Swell Season. Na podrobnosti si ale budeme muset ještě počkat.

Album "Rhythm And Repose" Glena Hansarda najdete v obchodech od 18. června a nabídne tyto písně: You Will Become, Maybe Not Tonight, Talking With The Wolves, High Hope, Bird Of Sorrow, The Storm It's Coming, Love Don't Leave Me Waiting, What Are We Gonna Do, Races, Philander, Song Of Good Hope.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY