Cheryl Cole hlásí návrat, pilotní singl představí za pár dní

13.04.2012 15:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Cheryl Cole
© www.cherylcole.com
Britská zpěvačka Cheryl Cole začínala v seskupení Girls Aloud, pak se ale vydala na sólovou dráhu. Tu odstartovala velmi slibně albem "3 Words", které nabídlo hned několik velkých hitů. Druhá deska "Messy Little Raindrops" však už takový ohlas neměla, proto bude úspěch té třetí do jisté míry klíčový. Vše by se mělo ukázat ještě letos.

Cheryl se obklopila hned několika slavnými producenty, kteří by jí v úspěchu měli pomoci. Zmiňován je Calvin Harris, will.i.am nebo Alex da Kid. Poslední jmenovaný pro zpěvačku napsal a produkoval píseň "Call My Name", která byla zvolena za pilotní vlaštovku nové kolekce. Světová premiéra singlu proběhne 20. dubna na BBC Radio 1, krátce poté Cheryl k písni představí i video, které natočila v Los Angeles.

Co se dalších hostů na desce týče, je Cheryl Cole na informace prozatím velmi skoupá. Spolupráci s ní pro novou desku prostřednictvím sociálních sítí potvrdili například Far East Movement nebo Taio Cruz. Kteří interpreti se nakonec na album dostanou, ale ukáže až čas. Vydání prozatím nepojmenované studiovky je předběžně ohlášeno na konec léta.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY