Stáhněte si celé EP "Playback" Letů mimo

02.04.2012 11:30 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Lety mimo - Playlist
© facebook interpreta
Novým EP se může pochlubit formace Lety mimo. Dostalo název "Playback" (původně se operovalo s názvem "Byznys plán 2012") a po nepříliš výrazné, tři roky staré "Pouhé chemii" překvapí moderním electro-kytarovým zvukem.

"Ne snad že bychom od teď začali hrát z playbacku, ale je to spíš o tom, že na nové desce je hodně elektroniky i náznak taneční hudby," uvádí kapela v tiskové zprávě, a naznačuje tak, že fanoušci mohou očekávat podobný žánrový mix, jaký znají z debutu "Spacepunk 2001", ovšem v modernějším hávu. O ten se postaral producent Tuzex, jinak též člen Sunshine. "Spolupráci s ním vnímáme jako revoluční věc. Hodně nahrávky producentsky ovlivnil směrem k dnešnímu modernímu zvuku, navíc výhodou je, že nás sleduje už dlouho. Já osobně mám z této spolupráce opravdu radost, protože jsme si sedli jak lidsky, tak umělecky," tvrdí frontman Letů mimo Looky.

"Playback" bude k mání především na internetu, přičemž po celý duben si všech pět nových písní a dva remixy mohou zájemci z Bandzone profilu kapely stáhnout zdarma. Pro skalní příznivce pak bude připraveno i fyzické CD v limitované edici, které bude k dostání pouze na koncertech a přes kapelní web. Na internetu se také v blízké budoucnosti objeví videoklipy, které Looky a spol. zamýšlejí natočit ke každé z nových písní.

EP bude pokřtěno ve středu 4. dubna v pražském Lucerna Music Baru v rámci zdejší zastávky Open Air festival tour, kterou spolu během jara absolvují 100°C, NiceLand a právě Lety mimo. Při této příležitosti se k nim připojí ještě formace Gang Ala Basta.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY