Nové album Václava Neckáře se blíží. Budou i koncerty

31.03.2012 17:41 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Václav Neckář s doprovodnou kapelou
© Dušan Tománek
Chystaná deska Václava Neckáře si jistě právem zaslouží statut jednoho z nejočekávanějších alb tohoto roku. Jak jsme vás již informovali, nahrávka s titulem "Dobrý časy" se na pultech objeví 27. dubna a podle aktuálních informací ji budou provázet i čtyři speciální vystoupení. Zpěváka na nich doprovodí také speciální skupina a samostatně vystoupí i Jaromír Švejdík (aka Jaromír 99) a Dušan Neuwerth.

První dva koncerty, které naživo představí některé písničky alba "Dobrý časy", se uskuteční 27. a 28. května v pražském Švandově divadle. Vystoupení začínají od půl deváté hodiny večerní a vstupenky je možné zakoupit v pokladně Švandova divadla nebo objednat na stránkách www.svandovodivadlo.cz. Další dva koncerty jsou naplánovány do Brna a Olomouce. V Brně bude místem dobrých časů klub Fléda, kde Václav Neckář s Dušanem Neuwerthem a Jaromírem 99 vystoupí 5. června. O den později se představí v Moravském divadle Olomouc.

Další vystupující Jaromír 99 a Dušan Neuwerth, jež budou každou show zahajovat, zahrají písničky z repertoáru skupin Umakart, Bombers a Priessnitz. Václava Neckáře doprovodí sestava muzikantů, která se podílela na vzniku nového alba. Jmenovitě se jedná například o Jana Neckáře, Jaromíra 99, Dušana Neuwertha, Tomáše Neuwertha nebo také dětský sbor Doubravánek. O vizuální koncepci se postará VJ Clad.

Album "Dobrý časy" je momentálně těsně před dokončením a čítá deset převážně baladických písniček autorské dvojice Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, jež se spoluautorsky podíleli na Andělem oceněném hitu "Půlnoční" z filmu "Alois Nebel". Hudba je z dílny obou autorů, o texty se postaral výhradně Švejdík.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY