United Flavour a Ucee odehrají společný koncert

01.04.2012 16:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

United Flavour
© Standa Merhout
Kapela United Flavour vystoupí 5. dubna opět po roce na kruhovém pódiu pražského Lucerna Music Baru a vedle svého setu z alb "Unity" a "Attitude" představí i zbrusu novou desku, kterou v jejich studiu natočil v Česku žijící reggae/soulový zpěvák jménem Ucee. Můžeme se tak těšit na téměř tříhodinovou show plnou skvělé muziky a pozitivní energie.

Bubeník Jaro k přípravám na koncert v Lucerně dodává: "Od půlky února zkoušíme čtyřikrát týdně a makáme jak na materiálu United Flavour, tak na nových věcech Uceeho, kterého budeme jako Flavour Band doprovázet v sólovém setu. Připravujeme vlastně naráz dvě shows, takže je to trochu náročné. Těšíme se, až si po delší době zase zahrajeme před skvělým pražským publikem."

Charismatický zpěvák Ucee už není v Česku neznámé jméno. Do Prahy se přestěhoval před čtyřmi lety, s United Flavour hostoval na desítkách koncertů a celý rok 2011 připravoval ve Flavour studiu své debutové sólo album, které pokřtí právě 5. dubna v Lucerně! Deska dostala název "International Call" a vyšla 21. března. Album, na kterém se podílela řada domácích i mezinárodních muzikantů, produkoval Djei Gogo, který je také baskytaristou a producentem United Flavour. Nahrávku míchal zkušený britský producent, muzikant a zvukový inženýr Derek Fevrier.

Ucee představí své nové hity premiérově za doprovodu kapely Flavour Band a řady hostů, kteří účinkovali i na novém albu. Za všechny jmenujme alespoň skvělého německého rappera jménem Demograffics, houslového virtuosa Alexandera Shonerta, saxofonistu Radima nebo vokalistky G*apeels. Už teď je jasné, že to bude vice než dvojitá nálož muziky a temperamentu!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY