- musicserver.cz">

Christina Aguilera: "Na mém novém albu zvítězí kvalita nad kvantitou"

28.03.2012 14:13 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera
© last.fm
Christina Aguilera si zažila v roce 2010 hned několik velkých proher. Její deska "Bionic" propadla, stejně tak muzikál "Burlesque", kde si zahrála hlavní roli. Aby toho nebylo málo, rozešla se i se svým manželem a výrazně přibrala na váze. Zachránilo ji však rozhodnutí účinkovat v televizní soutěži The Voice, kterou momentálně znají i diváci u nás a na Slovensku pod názvem Hlas Česko Slovenska.

Kromě porotcování v druhé sérii amerického Hlasu se Christina věnuje i nahrávání nového alba. A jak uvedla v novém rozhovoru, vyjde již velice brzy. Aby navnadila zklamané fanoušky, prohlásila ještě: "Převládat bude kvalita nad kvantitou. Nerada jen přijímám hotové songy od producentů, mám ráda, když vzejdou z osobní spolupráce. Deska bude skvělá."

Reagovala tak na přepálenou stopáž minulé desky, z které mnoho songů dle kritiků mělo zůstat v šuplíku. Kromě štíhlejší postavy by zpěvačce mohla k úspěchu pomoct i její spolupráce se skupinou Maroon 5, "Moves Like Jagger" byl totiž jeden z největších loňských hitů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY