Válka v Chapeau Rouge: Cyberpunkers, DJ Antention a Pro7

24.03.2012 11:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cyberpunkers flyer
© facebook interpreta
Fuck the System! V pátek 27. dubna propukne v pražském klubu Chapea Rouge válka. Přijedou Cyberpunkers, ruský kulometčík DJ Antention a lucha libre zápasník Pro7. Domovinu budou bránit rezidentní The Fakes, Bounce!Bounce! a Dubsteblog DJs.

Milánští Cyberpunkers patří do vlny maskovaných severoitalských DJs jako The Bloody Beetroots, Belzebass nebo Pelussje, kteří svým ostrým zvukem a strhujícím živým vystoupením definovali žánr trashelectro. Všichni vycházejí z tvrdé kytarové hudby a na tvářích mají masky. Cyberpunkers vznikli v roce 2006. Dva mladí kluci se tehdy rozhodli, že přetaví svoji vášeň pro cyberpunk do hudby. Vybavili se airsoftovými helmami, dvojnásobným počtem konzolí, než stačí normálním DJům, a šli na věc. Mají za sebou pět singlů a EP, pecka "Fuck The System" se stala hymnou loňského roku. V únoru 2012 vydali zatím poslední EP s názvem "Epic".

Kdo dělá nejtvrdší electro na planetě? Rusové. A zejména pak rodák z modrvinské pevnosti Saransku DJ Antention. S hudbou se nikdy moc nepáral. "Studoval jsem piano, ale pak se mi začaly líbit holky," říká DJ Antention, v jehož provedení má electro i dubstep výrazně tvrdou notu. Stylizace do nebojácného východňáckého vojáka Antentionovi vychází výborně - u komiksově agresivních pecek jako "Weapon Of War", "Rapid Fire" nebo "Drago" necháte na parketu duši.

Pro7: Jako kdyby se potkal Iggy Pop a Mr. Oizo. Tohle je lucha libre ve francouzsko-marokánském podání. A stejně jako nejlepší volnostylaři překvapí své protivníky nečekaným chvatem, Pro7 vás dokáže dostat do varu setem plným neobvyklých přechodů. Od electra k dubstepu, od punku k discu.

Večírek začíná v devět večer. Limitované vstupenky v předprodeji jsou k dostání v klubu za 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY