Suiit 007 - víno, ženy a zpěv

13.10.2001 09:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dara a Tvyks
© facebook interpreta
Dva měsíce utekly jako voda, a proto je tu další pokračování pravidelného dýchánku DJe Tvykse a Dary Rolins - Suiit v klubu Mecca.

Na Suitu 007, který se chystá na pátek 19. října, se můžete těšit především na Daru, která se opět objeví po malé odmlce, na DJe Tvykse, který se snad nikdy neodmlčí a na dalšího hosta z těch nejvzácnějších - Švýcarofrancouze Pata Hearta. Sety tohoto sympatického chlapíka oplývají obrovskou až živelnou energií a můžete si být jisti, že kdo přijde, nezůstane ani chvilku v klidu. Výše zmíněné doplní dvojice Lana a Trnqua v již osvědčeném pingpongovém setu. Celý večer pak bude v duchu podzimním a k podzimu neodlučitelně patří vinobraní. No a k vinobraní tu bude speciální performance v podání Lucassa aka boha Dionýsa , takže nudit se skutečně nebudete. Navíc dobrým zvykem agentury Eastbase, která tuto klubovku pořádá, je tvorba bohatých a nápaditých dekorací, a určitě dojde i na nějaké to překvapení.

K Mecce také neodlučitelně patří i druhý stage, na kterém tentokrát vystoupí DJs Lillou, kladenský DJ La Fayette a Fanky z Písku.

(Tisková zpráva agentury Eastbase.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY