Electronic Beats zaplní The Whitest Boy Alive nebo Mike Skinner

16.03.2012 14:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Electronic Beats (The Whitest Boy Alive) flyer
© facebook interpreta
Mezinárodní hudební program Electronic Beats se vrací po loňské vyprodané akci do pražského Divadla Archa a jeho organizátoři představí jednoho z nejlepších současných vokalistů Erlenda Oye a jeho poslední hudební projekt - kapelu The Whitest Boy Alive. Electronic Beats přiveze také hudební senzaci roku 2011 - Woodkid, francouzského hudebníka jménem Yoann Lemoine, který je známý i jako režisér hudebních klipů Lany Del Rey, Katy Perry nebo Mobyho. Večírek se bude konat 5. května v pražském Divadle Archa.

V pořadí třetím potvrzeným hudebním projektem je Grimes, kanadská hudebnice a původně "popová hvězda" amerických hudebních blogů, která má aktuálně na kontě album "Visions". Vystoupení zahraničních interpretů uzavře slavný britský rapper a producent Mike Skinner.

Festival Electronic Beats se do České republiky vrací každoročně od roku 2006, kdy odstartoval sérii hudebních vystoupení v pražském Veletržním paláci koncertem The Prodigy, poté následovala například vystoupení dalších kapel Underworld nebo The Orb. Později se mezinárodní hudební program prezentoval v klubovém prostředí Lucerna Music Baru a vloni zavítal do Divadla Archa. Kromě koncertů předních současných kapel a hudebních projektů se organizátoři projektu, konaného napříč Evropou už od roku 2000, soustředí na dokonalé vizuální projekce provázející vystoupení jednotlivých interpretů. Letošní program, který ještě není definitivně uzavřený, nabízí ty nejaktuálnější hudební interprety, kteří vystupují na hudebních akcích po celém světě.

Koncert začíná ve 20 hodin. Cena vstupenek v předprodeji je 250 korun a na místě 350 korun. Předprodej zajišťuje síť Ticketpro a pokladna Divadla Archa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY