Kerrang! vyzývá: Zvolte nejlepší rockovou skladbu všech dob

07.03.2012 10:15 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Kerrang! Rock 100
© kerrang.boxtv.co.uk
Rockoví fanoušci, spojte se! Věhlasný britský hudební magazín Kerrang! mobilizuje síly a spouští hlasování o nejlepší rockovou skladbu všech dob. Projděte si stočlenný finálový výběr a dejte hlas své hymně. Mezi vyvolenými nechybí moderní hity ani písně od klasiků let minulých.

Ve stovce největších hitovek, jak je pro začátek na ulehčenou vybral sám Kerrang!, najdete prověřenou kvalitu i dravé mládí. Od ZZ Top, Iron Maiden, Metallicy, Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers, The Offspring, Green Day či Smashing Pumpkins až po Blink-182, Foo Fighters, Muse, Sum 41, Yellowcard, Lostprophets nebo My Chemical Romance. Pestrá škála interpretů a hlavně skladeb, o jejichž pořadí rozhodnete vy, posluchači.

Hlasování je snadné a skládá se ze tří kroků. Nejdříve zaškrtnete trojici vámi zvolených písní. Následuje krátké odůvodnění, proč jste se rozhodli právě pro ně (to ale můžete s klidným srdcem přeskočit), a nakonec vyplníte několik základních údajů o vaší osobě.

Výsledky budou známé na Velký pátek 6. dubna. Udělejte letošní Velikonoce kytarové a zapojte se do hlasování o hymnu rocku zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY