Jameson Zone s Tata Bojs roztančí ulici i kluby

09.03.2012 12:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jameson Zone flyer
© facebook interpreta
První velká jarní party letošního roku se uskuteční na oslavu svátku sv. Patrika v Jameson Zone v centru Prahy. Hlavním hostem bude skupina Tata Bojs, která v klubu Roxy odehraje tradiční jarní koncert, jediný v Praze. Kapelu z Hanspaulky a její novou desku "Ležatá osmička", ale také třeba Navigators a desítky špičkových DJs do Roxy a také do sousedního prostoru Klubovna 2. patro přinese zelená vlna irské whiskey Jameson. Česko se takto 17. března připojí k jedné z největších hudebních akcí Jameson Global Party, jejíž hlavní pódium bude v hlavním městě Irska Dublinu.

Tata Bojs, Navigators, Unifiction, The Doors Revival, dále DJs Loutka, Bidlo, Robot, Dan Cooley a mnoho dalších v sobě na počest sv. Patrika probudí Ira. Připojte se k nim také vy! Po celém světě bude takových jednodenních Irů miliony. Jameson Global Party se totiž uskuteční také v Dublinu, Dubaji, Bombaji nebo Sofii. První kapely a DJs roztančí návštěvníky Jameson Zone už v podvečer přímo na ulici před Roxy a Klubovnou 2. patro. Od 18 hodin se pak otevřou dveře těchto vyhlášených klubů, kde bude program pokračovat až do rána. Tam také zahrají Tata Bojs, hosté z Irska, rocková skupina Riptide Movement a veterán tamní taneční scény DJ Aidan Kelly.

Jameson Global Party je jedinečná taneční akce, na které pravidelně vystupují hvězdy elektronické a rockové scény. Konají se již od roku 2007 a například loni ulice irského hlavního města roztančila světoznámá skupina Groove Armada. Před rokem se zelená vlna poprvé přelila i do Česka, respektive do několika klubů v Praze, Ostravě a v Brně. Letos poprvé se uskuteční i na ulici.

Miliony bavících se lidí spojí telemost mezi Prahou a Dublinem, proto si přijďte připít panákem irské whiskey Jameson a staňte se součástí této jedinečné Jameson Global Party. Nebuďte 17. března doma, probuďte v sobě Ira a vyrazte se svými přáteli do Jameson Zone na party, která začne pod širým nebem a skončí v jednom z nejvyhlášenějších klubů ve městě.

Jameson Zone se otevře v 17 hodin, přesný program najdete od 5. března na stránkách www.jameson.cz a dění sledujte i na facebook.com/jameson.cz. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro. Vstupné se platí v rámci experimentálního prostoru Roxy v době od 18.00 hod do 22:30, kdy vystoupí hlavní hvězdy večera: Tata Bojs a Navigators. Vstupné je po irsku přátelsky nastaveno na 180 Kč v předprodeji včetně poplatků a na místě 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY