Holandský festival Energy podpoří nabouchaná kompilace

01.03.2012 11:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Energy 2012 - The Album
© facebook interpreta
Jaro se pomalu blíží, a tak již tento víkend odstartuje další sezóna plná halovek a tanečních festivalů. Oficiálním otvírákem se tradičně stane festival Energy.

Ten se v sobotu 3. března opět uskuteční v holandském Utrechtu a bude hostit desítky předních světových DJů. Mezi vystupujícími nebudou chybět Tiësto, Sander van Doorn, Moguai, Fedde le Grand, Nicky Romero, Marco V, Chris Lake, Eric Prydz, Michael Woods nebo Hardwell. Poslední jmenovaný pro Energy složil i letošní hymnu s názvem "Cobra".

Den před zmiňovaným festivalem vyjde pod názvem "Energy 2012 - The Album" exkluzivní kompilace, na které jsou zastoupeni všichni vystupující letošního ročníku, kteří v mnoha případech přispěli exkluzivními tracky či jejich remixy. Tato kompilace, na které mezi šestatřiceti stopami samozřejmě nechybí i letošní oficiální hymna, vyjde nejen digitálně, ale i na dvou discích, přičemž fyzický prodej bude časově omezen.

Festival Energy každoročně navštěvují i stovky fanoušků z České republiky. Vzhledem k tomu, že letos ještě jsou lístky k dispozici, třeba některé z našich čtenářů na trošku delší víkendový výlet naláká trailer pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY