Vídeňský Gasometer přivítá 3 Doors Down a Seether

16.02.2012 18:06 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

3 Doors Down - Novarock 2011
© volume.at
Americká rocková skupina 3 Doors Down se 1. března zastaví ve Vídni, aby odehrála jediný koncert v Rakousku v rámci propagace aktuální řadovky "Time Of My Life". Kapela v čele se zpěvákem Bradem Arnoldem bohužel tentokrát Českou republiku nenavštíví, zdejší fanoušci se ale mohou vydat právě do hlavního města našich jižních sousedů, kde své oblíbence mohou vidět v klubu Gasometer.

Skupina se proslavila už hity "Kryptonite", "Loser" nebo "Be Like That" z debutového alba "The Better Life", které vyšlo již v roce 2000, přičemž poslední jmenovaný singl zazněl i v druhém pokračování komedie "Prci, prci, prcičky". Na úspěšný debut navázala o dva roky později albem "Away From The Sun", z kterého pocházejí její asi největší hity - "When I'm Gone", "The Road I'm On" a především balada "Here Without You", která je dobře známá i z českých rádií. Následovaly řadovky "Seventeen Days" (2005) a "3 Doors Down" (2008).

V těchto dnech kapela slaví úspěchy s již pátým studiovým albem "Time Of My Life", konkrétně se singlem "When You're Young" vydaným v loňském roce. Nutno dodat, že rockoví fanoušci se vlastně dočkají dvojkoncertu, neboť spolu s 3 Doors Down vystoupí také formace Seether, která je na aktuálním turné jejich hostem.

Vstupenky je možné zakoupit na slovenské pobočce Eventim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY